August 8, 20213 yr Ljudi, ko je na putu dimu ili nek beži odatle ili nek se zatvara u kuće, tu garant ima dioksina
August 8, 20213 yr Trenutno sam u centru. I to toliko otrovno smrdi da je strašno. Dim je vidljiv. Liči na one najzagađenije dane poslednjih zima.
August 8, 20213 yr interesantno je da je ovakav požar buknuo samo nekoliko dana pošto su BČE preuzeli kontrolu nad deponijom i pošto kontrolišu ulaske.
August 8, 20213 yr zna li se kako stojimo u takmicenju za laskavu titulu "zelene evropske prestonice"? Edited August 8, 20213 yr by ToniAdams
August 8, 20213 yr zna li se kako stojimo u takmicenju za laskavu titulu "zelene evropske prestonice"?srecom nikako, prsli smo i mi i zagreb i josh neke eminentne vonabi vukojebine.sent from novi mnogo jak bubamoto.
August 8, 20213 yr Jel se ovaj degenerik fali jednim vozilom ili...I zanima me da li je sekta preuzela i app??
August 8, 20213 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Stalno lete ti avioni, ima ih dosta bez oznaka... kako to "bez oznaka", na kakve oznake misliš?
August 8, 20213 yr Može da bude i do aplikacije, istina. A ima i do toga što u takoreć istom delu grada, na 200m od mene neko nije ništa osetio. Imam AirCare aplikaciju i ona brzo menja rezultate. Sad je malo pirnuo vetar i dosta očistio, ali kada gledam ka Bg Podunavlju, tamo je sve u dimnoj izmaglici.