aram Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Ljudi, ko je na putu dimu ili nek beži odatle ili nek se zatvara u kuće, tu garant ima dioksina
gospa buba Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 jesam ja u dimu? sent from novi mnogo jak bubamoto.
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 sad baš jako smrdi cenim da je i zbog vetra, koji je severnoistočni
Malkmus Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Trenutno sam u centru. I to toliko otrovno smrdi da je strašno. Dim je vidljiv. Liči na one najzagađenije dane poslednjih zima. 1
beta Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 interesantno je da je ovakav požar buknuo samo nekoliko dana pošto su BČE preuzeli kontrolu nad deponijom i pošto kontrolišu ulaske.
ToniAdams Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) zna li se kako stojimo u takmicenju za laskavu titulu "zelene evropske prestonice"? Edited August 8, 2021 by ToniAdams
harper lee Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Kad pozelenimo svi od otrova sa deponije stajacemo odlicno. 1
gospa buba Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 zna li se kako stojimo u takmicenju za laskavu titulu "zelene evropske prestonice"?srecom nikako, prsli smo i mi i zagreb i josh neke eminentne vonabi vukojebine.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Jumanji Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Jel se ovaj degenerik fali jednim vozilom ili...I zanima me da li je sekta preuzela i app??
Frile Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 1 hour ago, Frank Pembleton said: Stalno lete ti avioni, ima ih dosta bez oznaka... kako to "bez oznaka", na kakve oznake misliš?
Malkmus Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Može da bude i do aplikacije, istina. A ima i do toga što u takoreć istom delu grada, na 200m od mene neko nije ništa osetio. Imam AirCare aplikaciju i ona brzo menja rezultate. Sad je malo pirnuo vetar i dosta očistio, ali kada gledam ka Bg Podunavlju, tamo je sve u dimnoj izmaglici.
Recommended Posts