Desmond Bojčinski Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Ima li u BG ili okolini pečenjara da valja, a da imaju dostavu? Dajte neku preporuku za nekoliko kila pragnjeta
James Marshall Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Zvrkni Staru daščaru, pitaj, ne znam rade li dostavu ali su bili dobri uvijek kad smo tamo zaboli
Desmond Bojčinski Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Nema prasetine Ne radi dostavu Ne garantuje da mogu da dođem i pokupim količinu jer prednost gostiju.
Jumanji Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Pitaj tamo u temi bg kafane, pre ce da ti odgovore [emoji846]
napadaj Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Ima neka pečenjara Čačak na Đermu, rade već godinama, probaj njih da okreneš.
James Marshall Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 5 minutes ago, desboj said: Nema prasetine Ne radi dostavu Ne garantuje da mogu da dođem i pokupim količinu jer prednost gostiju. Uvijek je tako jebiga, bukvalno se lome gosti oko par stolova. Samo za lokalce, neugledno, zavučeno a vrhunska klopa.
Desmond Bojčinski Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 @James Marshall Legitimno @napadaj Ne javljaju se ali ostaju za uži izbor @čekmeže Kad sam častio za prvog klinca nosio sam od jednog iz sela što mi sve spremio, pa malo je reći da je bio debakl. Ajde što se ohladilo i razletelo po gepeku, toliko se natopilo da su se majstori koji su skidali točak bocu za plin se umastili do laktova.
Tale Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 8 hours ago, Malkmus said: Potrebna mi je usluga. Kako biciklom iz centra do Banovog brda, a da izbegnem nadvožnjak koji nema trotoar i da ne idem Beovozom? Od guranja bicikla uzbrdo ne bežim. Drugačije sročeno, treba mi najbezbedniji put preko Sajma, Kneza Miloša ili Autokomande. Ne poznajem te krajeve grada. Do Sajma bilo kako, zavisi od polazne tačke (Savskom, Ulicom kneza Miloša, Autokomanda / Topčiderska zvezda / Ruska). Kada prođeš Sajam isključi se desno pa ispod tobogana do Hipodroma. Od Hipodroma je već lako - uzbrdo ka Požeškoj ili Paštrovićevom pa Zrmanjskom. 1
Frile Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 1 hour ago, Tale said: Do Sajma bilo kako, zavisi od polazne tačke (Savskom, Ulicom kneza Miloša, Autokomanda / Topčiderska zvezda / Ruska). Kada prođeš Sajam isključi se desno pa ispod tobogana do Hipodroma. Od Hipodroma je već lako - uzbrdo ka Požeškoj ili Paštrovićevom pa Zrmanjskom. kad smo već na temu biciklističkog povezivanja - mene odavno zanima potez Bigz - početak Ustaničke postoji li tu koliko-toliko bezbedna i direktna biciklistička trasa?
Tale Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 (edited) Ne nalazim ništa što ne isključuje lomatanje nekim stepenicama kod Franša (kada se od Bigza popneš do Topčiderske zvezde pa se spustiš na Autokomandu produžiš levom stranom uz tramvajske šine do Franša). Ako ti to igra onda se vratiš do Južnog bulevara i tu si. Edited July 31, 2021 by Tale
Frile Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Mislio sam da li ima neke bike-friendly rute niže, otprilike paralelno uz autoput, negde duž linija bigz-bip-objakovska-autokomanda, bilo sa druge strane linijom mup - hitna pomoć - ?? - franš. Nošenja uz/niz stepenice su OK, tamo gde mora. Izbegao bih penjanje bajsom od mostarske petlje do topčiderske zvezde, pa da se opet spuštam na autokomandu 1
napadaj Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 (edited) Baš sam pre neki dan išao od Ade do Konjarnika i nisam našao takvu stazu, a i inače vozim Ustaničkom stalno i još nisam video smislen put na tom potezu ka Bigzu i Sajmu. Prošle subote sam u odlasku vozio taj deo tako što sam prešao Plavi most, pa kroz Marinkovu baru, Dušanovac i Činovničku koloniju sišao do rupe, onda se popeo do JNA, pa se spustio kroz Hajd park i Senjakom do Ade. U povratku sam došao do Bigza i onda smotao desno i tu je baš gadno uzbrdo, jako je zeznut uspon, ali drugi put nisam našao. Edited July 31, 2021 by napadaj 3
đorđe geprat Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 mislim da ipak postoji neka granica. ne mogu se razdvajati lik i delo s jedne i to isto s druge strane,
Recommended Posts