February 9, 20214 yr U vezi Beograda na vodi, postoji jedna građevina koja deluje skroz kul za život. Recimo da je na potezu od nekadašnje Herceogovačke (sada je tu parking) pa peške ka novom kružnom toku, na ulasku na zeleni stari most. Petospratnica skladno izgrađena, u prizemlju su stanovi sa nekom teresom za bleju koja gleda na travnjak između te zgrade i Karađorđeve. Spratovi iznad deluju pristojno, nepretenciozno, životno. Da je bilo manje nasilja i korupcije, takav plan za priobalje bi mi bio sasvim ok - malo niskih zgrada, još više otvorenih površina, šetalište. Moglo je tako.
February 11, 20214 yr "Orašac" se ne ruši. Makar ne za sada. Vlasnk kafane je i demantovao danas na tv. Na linku i demanti projektanata zgrade na uglu Bulevara i Golsvortijeve: https://zabriskie.rs/fake-news-slucaj-orasac/"Zanimljiva" rasprava na Dobricinom FB.(koliko god glupo rasprava i FB zvučalo)https://www.facebook.com/525125530/posts/10164906595905531/.... Shiit has hit the fan!
February 11, 20214 yr Kakvi se ovo topovi sada čuju napolju? Da nije malo rano za obeležavanje praznika?
February 11, 20214 yr Kakvi se ovo topovi sada čuju napolju? Da nije malo rano za obeležavanje praznika?Slavimo dane svetlosti aka čajniz novu godinu
February 11, 20214 yr Just now, renne said: 10 minutes ago, Arkadija said: Kakvi se ovo topovi sada čuju napolju? Da nije malo rano za obeležavanje praznika? Slavimo dane svetlosti aka čajniz novu godinu Zajebavaš?
February 11, 20214 yr ako su čamci onda je titanik pristigo, ako su kinezi a verovatno da jesu nisam znao da oni ne gledaju lokalnu ponoćku nego samo onu u matici kakogod nbgd posta vatrometina
February 11, 20214 yr nbg pogibe. pseto ispod kreveta [emoji38]ol:koju temu sad da chitam bemliga sent from bubamoto
February 11, 20214 yr 28 minutes ago, renne said: 38 minutes ago, Arkadija said: Kakvi se ovo topovi sada čuju napolju? Da nije malo rano za obeležavanje praznika? Slavimo dane svetlosti aka čajniz novu godinu 6 minutes ago, gospa buba said: koju temu sad da chitam bemliga
February 11, 20214 yr a dobro. nek smo otvorenog duha ka tudjim praznicima. brat je mio shto dalje bio sent from bubamoto
February 12, 20214 yr nesto sam razmisljao, koje su mi sanse da nikada uzivo ne vidim vesicev spomenik stefanu nemanji shisharki? treba vrv da izbegavam slaviju, posto se odande sigurno vidi i sigurno jos par lakcija. moram da saznam koje su to tacno lokacije u borci sam proverio, ne vidi se ni sa jednog jedinog mesta