Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

pa gde ce s klimama :blink:

sitnicharite. to je kao bubuljica posred chira [emoji38]ol:

sent from bubamoto

• +1 1
Posted
22 minutes ago, Skyhighatrist said:

Razmotaće neku travu preko, sigurno.

Mislis da nece biti vasar sa nekim tezgama, klizaliste i drugi kulturno-zabavno-ekonomski sadrzaji?

Posted

Nene, odgovarao sam Bubi za ovu bubuljicu posred čira :lolol:

A ovamo će biti kao i na Trgu, red prazno bez ičega, red klizališta gledanja fudbala kulturnoumetničkog programa.

Posted (edited)

Mora pasti i neki koncert ovde, crpna stanica idealna za binu, a Stefan Nemanja da baca svetlosne efekte :dry:

Edited by mraki
Posted

Ta bubuljica posred cira je bukvalno jedini komad infrastrukture koji su ovi retardi na trenutnoj vlasti uspeli da naprave u Beogradu u poslednjoj deceniji. Toliko da budes nesposoban je bas uspeh.

Posted
1 hour ago, djordje geprat said:

šta je ispod stakla?

neki botovi za lajtšou

ispod.jpg

Posted

Crpna stanica ovako kako stoji, gde stoji i čemu služi, je savršen spomenik njihovom neznanju, bahatosti i gluposti kojem nažalost izgleda nema kraja.

• +1 2
Posted

A jel su isprojektovali stanicu budućeg metroa, da ne bude posle, direktno ispod žira, pa onda kuku i lele?

Posted
3 minutes ago, Barti66 said:

Crpna stanica ovako kako stoji, gde stoji i čemu služi, je savršen spomenik njihovom neznanju, bahatosti i gluposti kojem nažalost izgleda nema kraja.

Da li ce ova crpna stanica spreciti poplave autoputa i ostatka Beograda u buducnosti? Ja sam nesto nacuo da su poplave koje su redovno zadessile autoput i ostatak Beograda u prethodnih par godina imale veze sa zatvaranjem kolektora kod Dusanovca da se ne bi poplavio BG na vodi.

Posted
1 hour ago, Skyhighatrist said:

Nije to ništa za gledanje, tako su isprojektovali ulaz u crpnu stanicu :isuse:

Nije moglo negde sa strane nego bas ispred njega? :D

Posted

Pa ovde neko reče da je crpna stanica, ja sam mislio da je to nešto ispod spomenika, neka mlatimudijalna postavka "Stefan naš nasušni kroz vekove" ili tako nešto...

Svejedno se uklapa u ambijent ko kamen u cipeli...

Posted
2 hours ago, mraki said:

Ako mislimo na isto, to je crpna stanica.

Ali nadzemni deo nije valjda morao izgledati ovako, baš štrči.

Jedino sto ovde strci je ovaj nesrecni pokusaj spomenika.

• +1 3
Posted (edited)

Dobro, za spomenik ne znam više ni šta bih rekao, ali svakako nije jedini problem ovde.

Nego, ja tek sad provaljujem da su oni ovde zatravnili i jednu stazu, označeno narandzastom bojom. :ziga::rolf:
L0EuiAM.jpg

Edited by mraki
Posted (edited)

Ovo je bre, teatar apsurda. Postavili travu na stazu!!!

Mada, pažljivim gledanjem, rekla bih, da na travnatom delu se ocrtava i putanja još jedne staze, počinje ili završava se kod belog kamiona. Možda su ovo nove metode uređenja eksterijera. Lendskejping, naprednjački mod.

Glede crpne stanice, zar ulaz nije mogao da bude u nivou terena, neki veliki šaht, kao vrata da se otvore i stepnice na dole, ako več neko mora regularno da ulazi unutra?

Edited by Arkadija