vememah Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Daj bre, živimo u državi u kojoj su ljudi u više navrata ginuli jer su izlazili na autoput koji nije otvoren i koji se završavao u vazduhu, a na kome nije bilo nikakvih obeležja da nije završen. Naravno da treba obeležiti ovakve radove i znakom i ogradom i fizičkom preprekom. 3
Anonymous Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 1 hour ago, vememah said: Daj bre, živimo u državi u kojoj su ljudi u više navrata ginuli jer su izlazili na autoput koji nije otvoren i koji se završavao u vazduhu, a na kome nije bilo nikakvih obeležja da nije završen. Naravno da treba obeležiti ovakve radove i znakom i ogradom i fizičkom preprekom. Nije ti baš dobro poređenje. Pogledaj malo bolje fotku. Imaju primere za to što pokušavaju da kažu onoliko, ali ovo baš i nije jedan od njih.
salerokada Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Kada su radili u 27og marta na raskrsnici sa Palmotićevoj je bila istovarena gomila peska. Kao što Vrememah kaže "fizičkom preprekom". I onda nije bilo šanse da se ovako nešto dogodi.
Frank Pembleton Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Jasno je da ovaj nije dospeo tu zato što gradilište nije bilo obeleženo, nego zato što je debil bio "pod uticajem" verovatno...On bi probio bilo kakvu ogradu. A koliko vidim ovde je bila ograda postavljena i ona je dovoljna bila za pešake.Niko ne može da ogradi za ovakve budale... .... Shiit has hit the fan!
Milosh76 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Inace, novi sport na NBG, iskljucuju semafore, konkretno u Zorana Djindjica oko Arene. Kao menjaju semafor za one "pesacke" a to umesto da traje 2 dana, traje 2 nedelje. Onda povremeno iskljuce semafore na raskrsnicama u nadi da ce oni koji imaju znak stop, zaista stati.
Frank Pembleton Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Da bio sam u 68 koju vozi neki matori zamalo da izginemo dok je on shvatio tu njihovu zajebanciju, pola busa završilo kod njega kad je ukočio.... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Inace, novi sport na NBG, iskljucuju semafore, konkretno u Zorana Djindjica oko Arene. Kao menjaju semafor za one "pesacke" a to umesto da traje 2 dana, traje 2 nedelje. Onda povremeno iskljuce semafore na raskrsnicama u nadi da ce oni koji imaju znak stop, zaista stati.ovih dana, a tim povodom, mislim neshto da prekretnica nece nastupiti kad oni uzmu da zidaju mostove ili operishu otvoreno srce, nego kad se neka snajka sa diplomom nekog uvazenog dvonedeljnog univerziteta dohvati optimizacije semafora. mislim, shta moze da bude toliko teshko [emoji38]ol:sent from bubamoto
vememah Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 https://ec.europa.eu/regional_policy/sources/docgener/work/qol2020/quality_life_european_cities_en.pdf 2
laser lotus Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 5 hours ago, Milosh76 said: Inace, novi sport na NBG, iskljucuju semafore, konkretno u Zorana Djindjica oko Arene. Posljednjih par godina svako malo (u smislu svako par dana) po neki semafor ne radi - a ja se bas ne vozam okolo pa da su velike sanse da nabasam na neki. LM, nekada je bilo relativno stresno upasti u raskrsnicu gdje je crkao semafor jer kod nas tada nikakva pravila ne vaze, al sad, kad je to manje-vise regularna stvar, izgleda da sam oguglao pa jedva i konstatujem haos ¯\_(ツ)_/¯
radisa Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 4 minutes ago, gospa buba said: ima i krov? jel moze da se udje unutra? Ima i za šta mogu da se okače omče.. . 2
Recommended Posts