Frank Pembleton Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Dugo je i trebalo da nam se i ovo desi... Sve su to "naša deca"... Jebo im ja mater ... Shiit has hit the fan...
SNARC Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Lepo, lepo..sad ce Beogradjani bar mirnije da spavaju, nakon talasa migrantskog nasilja i hiljada slucajeva istog. Ovo su sve neki komunalna wannabe likovi..dobismo nezvanicni regrutni centar i za to cudo.
Frank Pembleton Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Ma ovo je klasična "inicijacija i regrutacija", levijatani, vacići i ostali tako uvlače ljude u "sistem".Kod nekih je to "želja da se bude koristan", neki nalaze smisao postojanja u tome, to je isto kao i navijači i sve to...E naravno na državi je da to oštro zaustavi, naravno ako i sama nije učestvovala u kreiranju svega ovoga... ... Shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 (edited) Misljenja sam da drzava aktivno učestvuje u stvaranju ovih grupacija, inače bi ih vrlo efikasno suzbila. Ono što me zanima koja je motivacija službe da radi ovo, pošto je zvanična politika države dijametralno suprotna Edited February 23, 2020 by Filozof manijak
Redoran Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 To je bar jednostavno. Država bi htela i zvanično ovako ali ne može jer je banana i polukolonija. Onda se naprave raznorazni pokreti i inicijative, da se makar na nekom nivou sprovede ta wannabe politika koja ne ide na najvišem nivou jer ne daju Metju i Angela.
James Marshall Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221885396952047&id=1472276785 Bsotrad
Dzudi Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 21 hours ago, James Marshall said: Ko su simpatični dječaci, Prebijatan ili se oni bave samo domaćim smetalima™? Vacićevi dečaci..on je odavno, pre nekih možda 6 meseci najavio formiranje "Narodnih patrola".
Блок_64 Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 12 hours ago, Filozof manijak said: Misljenja sam da drzava aktivno učestvuje u stvaranju ovih grupacija, inače bi ih vrlo efikasno suzbila. Ono što me zanima koja je motivacija službe da radi ovo, pošto je zvanična politika države dijametralno suprotna Drzava to i organizuje siguran sam.
Filozof manijak Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Kako izgleda Vesićev trg Republike:
Arkadija Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Tako izgleda jer su konačno počeli sa demontažom klizališta. Nakupilo se štroke ispod te skalamerije. Saće to oni da malo plaknu i da počnu da smišljaju koju drugu zanimaciju da postave na isto mesto.
gospa buba Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 pa jel zure da plainu? ili nije frka? sent from bubamoto
Barti66 Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 2 hours ago, Filozof manijak said: Kako izgleda Vesićev trg Republike: Pa slika i prilika
Recommended Posts