Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

Vec sam pomislio da sam jedini na forumu koji kad sedne u taksi odvezu me od tacke a do tacke b vec 35 godina na manje-vise isti nacin.

i ja brate. za 30 godina mozda mogu da se setim 3 konflikta. neke likove znam 20 godina, odlichni ljudi. moj problem je nastao tako shto mi jedan segment zivota bukvalno zavisio od njih, a oni ne samo shto nisu hteli da rade, nego nisu dali ni da se prodje nikud. ako je neko kenjao da mu frka da sedne u neobelezeno auto nepoznatog choveka, ja sam. iznenada prestalo da mi bude problem, a i novchanik primetio. moj rizik, njihov rizik, tako to ide. jebiga. 

tamnu stranu poznajem preko rodjaka koji je divljak. ali chovek je bio olosh i dok je vozio za beo, i dok je vozio sa gradskom tablom i sad kad je ful divljak.

sent from bubamoto

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

u drugim vestima, ekologija, izasli smo konacno iz crvenog alarma, sad smo doduse u ljubicastom, doslovce duplo zagadjeniji od jebenog pekinga, al nema problema, lako ce to neki smesni mim sa malom gretom retardom da popravi, ohohohohoho

2 minutes ago, ToniAdams said:

lako ce to neki smesni mim sa malom gretom retardom da popravi, ohohohohoho

tenor.gif

fala brt vec mi ne treba anti astma sprei 

:fantom:

da li postoji bilo kakvo objashnjenje? osim da cigani pale sve.

sent from bubamoto

to i nema vetra

aaa. a izvor je gde? u bugarskoj, rumuniji?

sent from bubamoto

4 minutes ago, gospa buba said:

aaa. a izvor je gde? u bugarskoj, rumuniji?

sent from bubamoto

Vinča?

ma pale paori nabijemih

Nije Vinča, stručne ekipe su sve proverile.

На депонији Винча нема отвореног пожара нити опасности по људску и животну средину

На депонији Винча нема отвореног пожара па самим тим ни опасности по људску и животну средину као и квалитет живота наших суграђана, утврдиле су стручне екипе ЈКП „Градска чистоћа”, Секеретаријата за инспексијцке послове, као и сектора за ванредне ситуације које су од јуче на терену, саопштено је из Секретаријата за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима.

Према речима Дарка Главаша, градског секретара за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима екипе су током јучерашњег дана изашле на терен и врше активности како би се утврдило одакле долази дим и тренутно се врши санација тог дела депоније. 

–Ово су ситуације које се често дешавају што и јесте један од разлога због којих је Град  Београд препознао овај вишедеценијски проблем и приступио затварању депоније у Винчи као и јавно-приватном партнерству. На тај начин решиће се вишедеценијски проблем грађана, направиће се постројење за прераду чврстог отпада, из чега ће се добијати топлотна и електрична енергија – рекао је Главаш додавши да је познато да ситуацију додатно погоршавају и самостални рециклери као и становици неформалних насеља који годинама на овој локацији пале гуме и одвозе свој отпад који тамо уништавају.  
Главаш је истакао да су екипе Завода за јавно здравље, градских секретаријата и предузећа и даље на терену, прате ситуацију на депонији и реаговаће уколико буде било потребно.

A u ostalim vestima:

ZAVRŠENO PRESLAGANJE KOCKI NA TRGU, JOŠ SAMO DA SE OSUŠI LEPAK

:lolol:

Edited by Skyhighatrist

Čekaj, nema požara, a ekipe vrše sanaciju? Pa šta saniraju na tom delu, ako nema požara?

Eeeeee

Sanacija samostalnih reciklera i stanovnika neformalnih naselja :fantom:

EH3MDNRXkAABf2K?format=jpg&name=4096x409

EH3N7iMX4AE8C0C?format=jpg&name=4096x409