renne Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Kaže Vesara ko god kaže da su mu hladni radijatori direktno napada Vučića i porodicu mu Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 (edited) 16 hours ago, Valkyrie said: Kod mene topli radijatori. Nbg. +1 hvala beogradskim ocima Edited October 8, 2019 by extragluv Link to comment
James Marshall Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 1 hour ago, renne said: Kaže Vesara ko god kaže da su mu hladni radijatori direktno napada Vučića i porodicu mu Pa realno I ako ti je skup lebac pa se žališ na to, i to je napad na Vučića, a i ako gunđaš zbog kiše, i to je napad na Vučića. Dobar je Vesara, baš se upinje u jakoj konkurenciji za Prvog ronioca Veličanstvenog anusa Link to comment
gospa buba Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Kaže Vesara ko god kaže da su mu hladni radijatori direktno napada Vučića i porodicu mudobri su radijatori, hvala porodici.najvishe sam zahvalna gospodji. njoj se ono uveche vraca kuci sent from bubamoto Link to comment
Leia Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 15 minutes ago, gospa buba said: najvishe sam zahvalna gospodji. njoj se ono uveche vraca kuci sent from bubamoto Honey, I m hoome! Brrr Link to comment
Tsai Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 10 hours ago, mraki said: Nudio mu ostavku i nije spavao noćima... iako nije kriv, osećao se tako Nego, najjači projeat ikada, čini mi se da smo pominjali već. Stari železnički most ide u park ušće, i na/pod njega restorani ono kad se zajebavas u sim citiju Link to comment
hazard Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Most na suvom. Da, to bi bio vrhunski simbol ove vlasti. Jednog dana od toga napraviti memorijalni centar. Muzej SNS idiotluka Link to comment
Frank Pembleton Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Inače, onaj gradski arhitekta je u vezi toga, rekao:Tamo na Ušću ima dosta nelegalnih ogostiteljskih objekata pa ćemo mi da im ponudimo ovu novu bolju lokaciju... ... Shiit has hit the fan... Link to comment
Barti66 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Obaveza prema nelegalnima? Vrh Link to comment
Milosh76 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 1 hour ago, Tsai said: ono kad se zajebavas u sim citiju Sad je aktuelan Cities Skylines ima bas dosta opcija Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 1 hour ago, hazard said: Most na suvom. Da, to bi bio vrhunski simbol ove vlasti. Jednog dana od toga napraviti memorijalni centar. Muzej SNS idiotluka zrenjanin pokraden Link to comment
Milosh76 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 "Nije fer da maltretiraju građane, kada znaju da im je Vlada uvek izlazila u susret i po pitanju neplaćanja poreza i reprograma za poreze. Koliko je njih uopšte potpisalo za Poreskom upravom za reprogram za poreze, pa nismo oduzimali vozila", rekla je Brnabić nakon konferencije "e-Papir - od šaltera do digitalne transformacije" u Beogradu. Ocekuje se Zokin (taksisti) odgovor Link to comment
Frank Pembleton Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 "Nije fer da maltretiraju građane, kada znaju da im je Vlada uvek izlazila u susret i po pitanju neplaćanja poreza i reprograma za poreze. Koliko je njih uopšte potpisalo za Poreskom upravom za reprogram za poreze, pa nismo oduzimali vozila", rekla je Brnabić nakon konferencije "e-Papir - od šaltera do digitalne transformacije" u Beogradu. Ocekuje se Zokin (taksisti) odgovorOpop ovde kanda fali malo koordinacije u izjavama....BTW, meni osnovno pitanje svega zašto se ograničava broj taksista u ovom gradu... ... Shiit has hit the fan... Link to comment
Frank Pembleton Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 A povodom mosta Vesara kaže:Građani se glasanjem izjasnili.... https://twitter.com/astrodule/status/1181547381373972480?s=19 A odgovor: Građani su putem naše aplikacije jula 2017 glasali... Link to comment
Recommended Posts