Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

1 hour ago, renne said:

Kaže Vesara ko god kaže da su mu hladni radijatori direktno napada Vučića i porodicu mu

Pa realno

I ako ti je skup lebac pa se žališ na to, i to je napad na Vučića, a i ako gunđaš zbog kiše, i to je napad na Vučića. 

Dobar je Vesara, baš se upinje u jakoj konkurenciji za Prvog ronioca Veličanstvenog anusa

Kaže Vesara ko god kaže da su mu hladni radijatori direktno napada Vučića i porodicu mu
dobri su radijatori, hvala porodici.

najvishe sam zahvalna gospodji. njoj se ono uveche vraca kuci :D

sent from bubamoto

10 hours ago, mraki said:

Nudio mu ostavku i nije spavao noćima... iako nije kriv, osećao se tako :cry:

Nego, najjači projeat ikada, čini mi se da smo pominjali već.

Stari železnički most ide u park ušće, i na/pod njega restorani :huh:

ono kad se zajebavas u sim citiju

Inače, onaj gradski arhitekta je u vezi toga, rekao:Tamo na Ušću ima dosta nelegalnih ogostiteljskih objekata pa ćemo mi da im ponudimo ovu novu bolju lokaciju...

... Shiit has hit the fan...

1 hour ago, hazard said:

Most na suvom. Da, to bi bio vrhunski simbol ove vlasti. Jednog dana od toga napraviti memorijalni centar. Muzej SNS idiotluka

zrenjanin pokraden

:sleep:

"Nije fer da maltretiraju građane, kada znaju da im je Vlada uvek izlazila u susret i po pitanju neplaćanja poreza i reprograma za poreze. Koliko je njih uopšte potpisalo za Poreskom upravom za reprogram za poreze, pa nismo oduzimali vozila", rekla je Brnabić nakon konferencije "e-Papir - od šaltera do digitalne transformacije" u Beogradu.

Ocekuje se Zokin (taksisti) odgovor

"Nije fer da maltretiraju građane, kada znaju da im je Vlada uvek izlazila u susret i po pitanju neplaćanja poreza i reprograma za poreze. Koliko je njih uopšte potpisalo za Poreskom upravom za reprogram za poreze, pa nismo oduzimali vozila", rekla je Brnabić nakon konferencije "e-Papir - od šaltera do digitalne transformacije" u Beogradu.

Ocekuje se Zokin (taksisti) odgovor
Opop ovde kanda fali malo koordinacije u izjavama....
BTW, meni osnovno pitanje svega zašto se ograničava broj taksista u ovom gradu...

... Shiit has hit the fan...

A povodom mosta Vesara kaže:

Građani se glasanjem izjasnili....

https://twitter.com/astrodule/status/1181547381373972480?s=19

A odgovor:

Građani su putem naše aplikacije jula 2017 glasali...