Frile Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Gde je tačno iskočio tramvaj juče? Na petlji (krivini) kada se silazi sa mosta, pored hipodroma? Link to comment
beta Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 14 minutes ago, gospa buba said: zadnji put kad su me plashili, trebalo je da mi prodje nadzemno pored prozora samo malo strpljenja i ponovo će da promene trasu nadzemno Link to comment
Frile Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) 13 minutes ago, Frile said: Gde je tačno iskočio tramvaj juče? Na petlji (krivini) kada se silazi sa mosta, pored hipodroma? odgovaram sam sebi: nije iskočio na toj nenormalnoj krivini kod hipodroma, nego gore na mostu, tačno iznad novobeogradske obale kod brodogradilišta, u blagoj krivini, na dilatacionoj spojnici (edit: našao fotke na beobuildu) Edited October 4, 2019 by Frile Link to comment
hazard Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 44 minutes ago, teacher said: šolakovi kočničari šolakova šabotaža Link to comment
Zabalujev Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 hour ago, radisa said: Metro ne može lakat... Nisam video trasu, ali tačno mogu da zamislim neku budalu da pokuša da iscrta laktove i da objašnjava nekom mučenom inženjeru da tako mora... Kao u onom čuvenom klipu o 7 crvenih linija... Zabolela me glava od ovog klipa, ovo mi je suviše poznato. Ptičica mi reče da je ovako bilo na uvodnim diskusijama o BNV. Jogunaste eksperte je umirio Vučićev dolazak i njegovo: "OVO MORA DA BUDE OVAKO DO APRILA 2016". Link to comment
teacher Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 13 minutes ago, Zabalujev said: Zabolela me glava od ovog klipa, ovo mi je suviše poznato. Ptičica mi reče da je ovako bilo na uvodnim diskusijama o BNV. Jogunaste eksperte je umirio Vučićev dolazak i njegovo: "OVO MORA DA BUDE OVAKO DO APRILA 2016". i tako bi! Link to comment
renne Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Stoje dva radnika na mestu iskakanja i nešto diskutuju Link to comment
nesha taxista Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 On 30.9.2019. at 19:00, 3opge said: zasto se ne posalju policija i psi na ta govna? Zato što je policija odavno trebala da zatvori Car - go zbog nelegalnog prevoza putnika, a nije. Jasno je meni da ljudi vole da im je neka usluga jeftinija, ali priča kako će neko svojim kolima da vozika ljude po gradu za pare bez ikakve dozvole za to nije i ne može biti zakonita. Link to comment
SNARC Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Ovo ovako bas deluje obecavajuce danas. Link to comment
Zabalujev Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 2 hours ago, teacher said: i tako bi! Ipak nisu mogli da ostvare prvobitnu zamisao o 6 nivo podzemnih garaža. Link to comment
ragasto Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 4 hours ago, radisa said: Metro ne može lakat... Nisam video trasu, ali tačno mogu da zamislim neku budalu da pokuša da iscrta laktove i da objašnjava nekom mučenom inženjeru da tako mora... Kao u onom čuvenom klipu o 7 crvenih linija... Ovaj klip je blago. Link to comment
renne Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 45 minutes ago, SNARC said: Ovo ovako bas deluje obecavajuce danas. danas najgore čini mi se pocrklai dabogda svi oni, banda Link to comment
teacher Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 17 minutes ago, Zabalujev said: Ipak nisu mogli da ostvare prvobitnu zamisao o 6 nivo podzemnih garaža. možemo samo da se zahvalimo alahu što taj projekat nije započet Link to comment
teacher Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 9 minutes ago, renne said: danas najgore čini mi se pocrklai dabogda svi oni, banda da, ali očigledno ne smeta većini. da im smeta, izašli bi na ulice Link to comment
Recommended Posts