October 1, 20195 yr Pucaju u sopstvenu nogu. Nije da mi nije drago, samo treba izdržati ovo izdrkavanje.
October 1, 20195 yr Napisah na drugom topiku, oni se zavaljuju Vladi, premijerki, Zorani, predsedniku...A prozivaju Ružića i Antića...I izgleda da im iz službe javljaju da ovo baš i nije prošlo kako treba, pa sad smišljaju "nove načine"... ... Shiit has hit the fan...
October 1, 20195 yr 8 minutes ago, pbg12345 said: koliko traju protesti u toku dana? ima neka satnica ili? od 13 do pola 16
October 1, 20195 yr Quote Sabirna mesta sa kojih će od 13.00 kretati kolone taksista su na Obrenovačkom putu (Čukarica) u Bloku 70 (Novi Beograd), kod nekadašnje hale "Pionir" (Palilula) i u Kumodraškoj (Voždovac). A odatle će ih put voditi preko prometnih saobraćajnica kao što su Autokomanda, Slavija, Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Terazije, pored Beogradskog sajma, pa u Kneza Miloša, Nemanjinu, Takovsku... Jučerašnje iskustvo nam govori da će Beograđani i danas od 13.00 pa do 15.00 veoma malo moći da koriste centralne gradske ulice, većinu linija javnog gradskog prevoza, ali i usluge taksi službi koje će u podne ponovo prestati sa radom. Pocrkali dabogda banda
October 1, 20195 yr 2 hours ago, renne said: pocrkali dabogda banda pa nista samo bojkot, voziti se alternativnim kompanijama i cozdra. tiha voda breg roni... na kraju ce preci na bolje Edited October 1, 20195 yr by extragluv
October 1, 20195 yr znaci nista policija i psi? treba rasterati, premlatiti i pohapsiti bandite, uvesti Uber i Lyft odmah.
October 1, 20195 yr 10 minutes ago, gospa buba said: stvarno sent from bubamoto i ja sam u soku, kasne jedno mesec dana.
October 1, 20195 yr Saobracajac koji me usmerava u pm: ne smem da sprecavam ustavno pravo na strajk! A moje pravo na slobodu kretanja? Po utisku koji nosim od juce i po ovome danas saobracajna/policija u f-ji su obezbedjenja uslova za ovaj strajk
October 1, 20195 yr Ako ništa,bar ih sprdajte kad prolazite...Drugar i ja danas malo preterali,umalo batine ne dobismo. Edited October 1, 20195 yr by Milošica
October 1, 20195 yr 55 minutes ago, Ras said: Po utisku koji nosim od juce i po ovome danas saobracajna/policija u f-ji su obezbedjenja uslova za ovaj strajk Yep. Kroz Kumodrašku danas panduri na čelu i kraju kolone...