April Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 El nije Gorantm rekao da će kazniti izvođače tako da rade samo noću i ne zaustavljaju saobraćaj preko dana?
dekki Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Изиграо их чика Стојан који 60 година ради овај посао
namenski Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 @J-♣ off, ali pitanje u vezi kocke kao kolovozne podloge, nema naravno veze sa sns bhdalastinama: kada je otvorena, negde sredinom 60-ih, Ibarska magistrala je dobrim delom bila presvucena kockom, granit, mislim da mu znam i izvor, sa gornjom povrsino malo zaobljenom, sve rucno pakovano, naravno. Kkcka je bila postavljena, cini mi se, na tezim deonicama, usponima, itd, itd, i kasnije, kako je intenzitet saobracaja rastao, zamenjena asfaltom ili betonom. Jos na poprilicno mesta sam sretao kocku kao kolovoznu podlogu, cenim da je skuplja od asfalta, cak i uz relativno jeftinu kvalifikovanu radnu snagu. O cemu se radi, promene u doktrini, gradjevinska moda kao i u svakoj drugoj tehnici?... Interesovanje je strucno arheolosko. Hvala
April Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 @ namenski: Zar nije bila priča da je klizavija, t.j. duži kočioni put? (p.s. Potpuni sam laik, ali kao da sam negde načuo)
April Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Uzgred, vozim neki dan od Skupštine do Cvetkove pijace, stižem za ravno 7 minuta. Koliko su samo kenjali za one platane, eno ih platani, nikad jači. Sve fercera, ništa još nisu uspeli da useru, ni trotoare, ni saobraćaj, svakako najlepši Bulevar u Bgd. Svi Đilasovi radovi sad deluju kao best of u odnosu na aktuelne katastrofe. Ono, predratni kvalitet.
namenski Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 43 minutes ago, April said: @ namenski: Zar nije bila priča da je klizavija, t.j. duži kočioni put? (p.s. Potpuni sam laik, ali kao da sam negde načuo) Ja takodje, laik mislim, ali me zanima tadasnji stav i pristup struke koja je - sve na stranu - tada bila Struka. To sto kazes za zaustavni put ima smisla, ali ipak, sta ja znam tadasnji mocni automobili a la Fiat 125 imali su po 90 KS, dok je sve preko 150 KS pripadalo alama i ostalim Ferarijima... Opet, kocka na otvorenom putu nije niposto bila retkost, ne samo kod nas.
Mr.Mxyzptlk Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 2 hours ago, dekki said: Изиграо их чика Стојан који 60 година ради овај посао jbt on je 45 minuta stajao i pricao na sred trga.
Frank Pembleton Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Uzgred, vozim neki dan od Skupštine do Cvetkove pijace, stižem za ravno 7 minuta. Koliko su samo kenjali za one platane, eno ih platani, nikad jači. Sve fercera, ništa još nisu uspeli da useru, ni trotoare, ni saobraćaj, svakako najlepši Bulevar u Bgd. Svi Đilasovi radovi sad deluju kao best of u odnosu na aktuelne katastrofe. Ono, predratni kvalitet.Ne ne sve ti to pogrešno vidiš, Đilas je gori od ovog i kažnjen je na izborima! A neke je i oterao u emigraciju! ... Shiit has hit the fan...
renne Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Četvrtak i petak nema vode u kraljice marije i svim okolnim ulicama
April Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 6 minutes ago, gospa buba said: shto? sent from bubamoto Đilas nije održavao vodovodnu mrežu, istina je isplivala direktno u 27.marta. Malo kandi, doduše...
renne Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 8 minutes ago, gospa buba said: shto? sent from bubamoto pa moraju da krpe onaj užaš u stvari ovo što je @April rekao
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 18 minutes ago, gospa buba said: shto? sent from bubamoto odgovara ex ministar lično
namenski Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 2 hours ago, April said: Koliko su samo kenjali za one platane, eno ih platani, nikad jači. Cuti, jezik pregriz'o, cuce te i poslati nocu ekipu da ih polije, poprska nekom hemijom ne bi li uvenuli i sasusili se... Dvostruka vajdica, em Djilas kriv, em oni sada moraju nove platane...
renne Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 22 minutes ago, namenski said: Cuti, jezik pregriz'o, cuce te i poslati nocu ekipu da ih polije, poprska nekom hemijom ne bi li uvenuli i sasusili se... Dvostruka vajdica, em Djilas kriv, em oni sada moraju nove platane... +1
Recommended Posts