September 3, 20195 yr 17 hours ago, mraki said: Da edit:ovo Ovaj stav, pickasta boja glasa, fizicka otromboljenost karakteristicna za srpske funkcionere, na stranu sadrzaj smeca koje izlazi iz njegovih poganih ustiju, bukvalno mi ceo paket "Goran Vesic" izaziva organsku reakciju. 30 sekundi sam izdrzao i ugasio klip.
September 3, 20195 yr Ako ima nešto pozitivno to je da će 70% srpskih funkcionera pocrkati od dijabetesa, srčane bolesti, i slično
September 3, 20195 yr 20 minutes ago, hazard said: Ako ima nešto pozitivno to je da će 70% srpskih funkcionera pocrkati od dijabetesa, srčane bolesti, i slično Siniša Mali neće. Njega hapsimo. (gledam Vučića u Hit tvitu kako hvali trg, pa mi raste agresija)
September 3, 20195 yr Почиње реновирање,сређивање како ко воли старе железничке станице у понедељак.Већ данас су требали да ставе скелу на делу зграде до поштанске штедионице.Рок завршетка 6 фебруар.
September 4, 20195 yr 16 hours ago, hazard said: Ako ima nešto pozitivno to je da će 70% srpskih funkcionera pocrkati od dijabetesa, srčane bolesti, i slično 5% možda, ovo su sve tvrdokošci, neosetljivi na bilo šta
September 4, 20195 yr U centru se veoma oseća. Juče sam bio u Borči u istom smradu. Starosedeoci su najavili da sutra preći na ovu našu stranu Dunava, i bi tako.
September 4, 20195 yr Opet grad smrdi na govna. grad fantastichno smrdi na govna, od jutros sam bila u 3 opshtine, sve smrde nesnosno.ako neshto moze da se kaze, to je da definitivno, otkad zivim, ni jedan grad nikad nije ovako smrdeo, ni u jednom rezimu ni pod jednom upravom niti partijom. svaka chast aleksandru vuchicu! sent from bubamoto
September 4, 20195 yr kao u narodnim umotvorinama, osim ljubovi i kashlja, ni smrad se ne moze sakriti bash shteta sent from bubamoto