gospa buba Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 mislim, dobro, mozda je jeftinije nego da kupe ful novu sent from bubamoto
harper lee Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 17 hours ago, mraki said: Da edit:ovo Ovaj stav, pickasta boja glasa, fizicka otromboljenost karakteristicna za srpske funkcionere, na stranu sadrzaj smeca koje izlazi iz njegovih poganih ustiju, bukvalno mi ceo paket "Goran Vesic" izaziva organsku reakciju. 30 sekundi sam izdrzao i ugasio klip.
hazard Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ako ima nešto pozitivno to je da će 70% srpskih funkcionera pocrkati od dijabetesa, srčane bolesti, i slično
pt 2.0 Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 20 minutes ago, hazard said: Ako ima nešto pozitivno to je da će 70% srpskih funkcionera pocrkati od dijabetesa, srčane bolesti, i slično Siniša Mali neće. Njega hapsimo. (gledam Vučića u Hit tvitu kako hvali trg, pa mi raste agresija)
Блок_64 Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Почиње реновирање,сређивање како ко воли старе железничке станице у понедељак.Већ данас су требали да ставе скелу на делу зграде до поштанске штедионице.Рок завршетка 6 фебруар.
levi Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 a što Vesara rešava problem el. trotineta? niko da pohvali
Anonymous Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Koja je budaletina taj Bastać, to je neverovatno.
copkillah Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 16 hours ago, hazard said: Ako ima nešto pozitivno to je da će 70% srpskih funkcionera pocrkati od dijabetesa, srčane bolesti, i slično 5% možda, ovo su sve tvrdokošci, neosetljivi na bilo šta
Mr.Mxyzptlk Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 +1 jutros nbg na svinje i kokos sad kao da i u centru krece da se oseca
pacey defender Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 U centru se veoma oseća. Juče sam bio u Borči u istom smradu. Starosedeoci su najavili da sutra preći na ovu našu stranu Dunava, i bi tako.
gospa buba Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Opet grad smrdi na govna. grad fantastichno smrdi na govna, od jutros sam bila u 3 opshtine, sve smrde nesnosno.ako neshto moze da se kaze, to je da definitivno, otkad zivim, ni jedan grad nikad nije ovako smrdeo, ni u jednom rezimu ni pod jednom upravom niti partijom. svaka chast aleksandru vuchicu! sent from bubamoto
Mr.Mxyzptlk Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 sve je to cena progresa koju moramo da istrpimo
gospa buba Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 kao u narodnim umotvorinama, osim ljubovi i kashlja, ni smrad se ne moze sakriti bash shteta sent from bubamoto
Recommended Posts