pbg12345 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 zar ta "klasicna kanalizacija" nije poseban sistem u odnosu na ovu kisnu?
ragasto Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Raspad. U ulazu zgrade sam zatekao 6-7 ljudi kako kofama izbacuju vodu iz stana u prizemlju. Naravno van zgrade pošto se voda iz klonje vraćala unutra. Oko 2 sata smo izbacivali vodu iz stana (kasnije kroz WC, valjda je isteklo šta je trebalo) i sudeći po liniji koja je postala vidljiva bilo je oko 10cm vode. Ista situacija je bila u susednim zgradama, izađeš napolje sa kantom i vidiš još par likova koji rade isto. Ako se kiše budu nastavile ne znam na šta će sve ovo ličiti.
gospa buba Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 12 minutes ago, pbg12345 said: zar ta "klasicna kanalizacija" nije poseban sistem u odnosu na ovu kisnu? jeste i ne moze tek tako nishta da zadje u nju. to mi je prva misao. druga je da nisu geniji mozda malo neshto popravljali u medjuvremenu, unapredjivali i osavremenjavali
pbg12345 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 pa to, nesto krupno su zajebali nesto nisu odradili ili jos gore nesto jesu uradili ali bilo bi jako dobro da se ovaj put istera u potpunosti sta je to, da ne ostane na nagadjanju svakog od nas i tumacenju internet strucnjaka sto zbog bezbednosti i mogucnosti zivota u ovom gradu na prvom mestu ali zasto da ne i zbog politickih poena ovo je nesto sto pogadja sve stanovnike, prilicno je ocigledno, nije bas lako za spinovati i moglo bi se usaditi u glavu vecini gradjana da su pored milenijumskih kisa i djilasa&solaka koji su licno zatrpavali sve odvode mozda malo, makar malo odgovorni i ovi iz vlasti, za pocetak gradske
Блок_64 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) 38 minutes ago, pbg12345 said: zar ta "klasicna kanalizacija" nije poseban sistem u odnosu na ovu kisnu? Jeste,ali na zalost veliki broj odvoda za kisnu kanalizaciju su zapuseni.Mislim da su za to dosta angazovali onu firmu rastocnica i da se debelo tale sa njima jer nista uradili nisu.Ostaje da se molimo bogu da se ovo ne ponovi. Edited June 23, 2019 by Блок_64
mraki Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 (edited) A Mali u fazonu “fala kurcu te sam pobegao na vreme sa te funkcije” Edited June 24, 2019 by mraki
Filozof manijak Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Ili još bolje: "Al smo uvalili kosku dobrom doktoru Zoranu, hihihihi"
gospa buba Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 pa shta kaze chichichic? neke rechi? koje se chuju?
gospa buba Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 mene bi bilo sramota da toliko sedim a tako beznachajna. vidite kako, za razliku od chchch, ana brnabic lepo savladala sve lekcije dosta brzo. shta je sa ovim chovekom?
mraki Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 1 hour ago, gospa buba said: pa shta kaze chichichic? neke rechi? koje se chuju? Quote Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da se plavljenje autoputa na Novom Beogradu desilo zbog ogromnih padavina i zato što su "dve crpne stanice u jednom trenutku ispale iz funkcije". Njihovim vraćanjem u funkciju stanje se vratilo na normalu, rekao je Radojičić gostujući u Jutarnjem dnevniku Radiotelevizije Srbije (RTS), navodeći i da na Novom Beogradu još ne rade četiri trafostanice. On je potvrdio da tramvajski saobraćaj na Novom Beogradu i dalje ne funkcioniše, ali nije objasnio zašto niti kada će proraditi, navodeći samo da se "u tom delu rešava problem". Ovo je težak trenutak, kao 2014. godine, konstatovao je Radojičić i dodao da su i klimatske promene uticale na sve. Prema njegovim rečima, sada je kritična situacija sa naseljima na levoj obali Dunava, gde su predstavnici svih nadležnih službi na terenu i "daju svoj maksimum - prave kanale koji će ubrzati evakuaciju vode i drenažu tog terena". Radojičić je naglasio da je u Borči za jedan sat palo 100 litara kiše po kvadratnom metru, što je "otprilike godišnji nivo za to područje", a da je "na stanje, nažalost, uticala i divlja gradnja u tom naselju".
gospa buba Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 (edited) klimatske promene. huh, dobro je. kako jebemumater crpne stanice da ispadnu iz rada bash kad je najpotrebnije. a kad ne treba onda je sve u redu i niko ni ne pita da li rad Edited June 24, 2019 by gospa buba
mraki Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 (edited) Meni bode oči ovo da je 100 l/m2 godišnji nivo za Borču!? Morao bih malo da guglam što ne stignem sad, ali nešto mi tu... Edited June 24, 2019 by mraki
Recommended Posts