Jumanji Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Koliko mi je taj cokvek iritantan, auuuffff u rangu sa psihopatom. Apsolutno ih ne razdvajam... Isuseeee
Arkadija Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) Za menadžera Edited March 1, 2019 by Arkadija
pacey defender Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) 30 minutes ago, James Marshall said: Jebote ovo mora biti fejk nije fejk. morao sam da proverim. Ima citat na Blicu. Menadžer filantropije dna fontane. Edited March 1, 2019 by pacey defender
renne Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 14 minutes ago, Arkadija said: Nema fontane na Cvetnom trgu. Znači da on planira da na onom čudovištu od trga, napravi i fontanu!!! I još da zaradi od iste. Valjda očekuje da mu građani i brojni turisti ubacuju isključivo evre. Da, najavio je u sredu gradnju fontane po kojoj će "moći da se hoda"
slepa živana Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 samo se vi kreveljite, a poslovica kaže, dinar po dinar... najslađe se smeje.
ToniAdams Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 dropovo majk vesara. ovo izgleda nedelja sumanutih izjava.
Frank Pembleton Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Ranije sam tvrdio da se Ozareni glodar i Vesara naduvani u kancu i onda smišljaju ta budalesanja... Izgleda da sam precenio Sinišu...
Arkadija Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 38 minutes ago, renne said: Da, najavio je u sredu gradnju fontane po kojoj će "moći da se hoda" A kako će onda da se ubacuju novčići? Neće moći turisti da se okrenu pa da bace preko ramena, da se ponovo vrate u posetu Sigidunumu, kao kod fontane Di Trevi. Moraće da osmisle posebne kasice na fontani. Svetleće kao novogodišnji ukrasi, i u obliku životimja iz kineskog kalendara, zbog brojnih turista iz Kine. jbt, ideje same naviru.
Barti66 Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 42 minutes ago, ToniAdams said: dropovo majk vesara. ovo izgleda nedelja sumanutih izjava. Nepovoljna biometeorološka situacija za sve hronične bolesnike ovih dana...preporučuje se redovno uzimanje terapije. Msm ja bih tu terapiju za pojedince proširio i značajno pojačao.
hazard Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 1 hour ago, James Marshall said: Svi ćemo biti Džibusi!
slepa živana Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 prelepo je. samo bi ja srušila i muzej i pozorište. ne uklapa mi se.
James Marshall Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Jedva čekam da vidim ovo na malo jačem pljusku
Recommended Posts