April Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 4 hours ago, namenski said: kupovace sve skuplju hranu, i sve skuplje cigarete, i poveravace svoje zdravlje sve trulijem zdravstvenom sistemu, itd, itd, ali mislim da poenta nije u tome: poenta je da se konacno, ako uspe, pokaze i dokaze da postoji potencijal za okupljanje, zajednicki nastup oko neke interesne tacke. Za pocetak, i posle godina opste inertnosti - malo li je? +1000 Uzgred, imam neki ultravažan sastanak u 7, ali bez obzira, gasim kola. I protest je takođe važan.
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 5 minutes ago, Barti66 said: Da li je moguće da blokiraju stream web kamera??? +1 jbt. ne verujem, hteo da bacim pogled ono tjorak
jorma shparga Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 +1 ja sam u soku njihovom tehnoloskom osvesnoscu
Plavimost Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Arena autoput gazela franš ustanička ni p od protesta
Plavimost Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Opa ipak ima neka blokada prevoz njet Ustanicka negde
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 pa to je i kad nije protest hvala theanswer na fotki ove web kamere ne rade i dalje pu đubradi
Barti66 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Sloba je bio jedno oličenje dobrote...on je samo posipao sneg po tv-u i šištao po malo na radiju...ali ipak se videlo i čulo.
theanswer Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 (edited) ali koja je to nesvest. znači sprečićeš nekog ko se već informiše netom da vidi web kamere, pa kao da taj neko neće naći način da 8.6.2018. nađe ono što želi. mislim evo Edited June 8, 2018 by theanswer
James Marshall Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Zapravo je ovo mnogo bolje ispalo nego što sam strepio, doduše, i dobar je termin, jer je 5 popodne petkom inako kolaps
Recommended Posts