renne Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 6 minutes ago, jorma shparga said: Otkad i otkud ovo? Kamere na svim mostovima?!?! Eto posla za sve botove. Jos kako ih jebe pismenost, dok ucukaju sve kazne mogu da zaposle celokupno clanstvo... http://rs.n1info.com/a352417/Vesti/Vesti/Stefanovic-o-kamerama-na-ulicama-Beograda.html
Milosh76 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Kakva guzvetina u centru grada...Poslednjih mnogo meseciIsao sam po sestru na aerodrom, doduse bio je petak, red na autoputu ka gradu bio je pre Zmaj pumpe. Naravno, vracao sam se starim putem.Na autoputu je svaki dan oko 17h guzva do iza Genexa, to je postalo bas zabrinjavajuce.
pbg12345 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 danas je ipak bio poseban dan kneza milosa smer ka centru, oko podne obicno nije guzva ili ima mala kolona, danas od ispod mostara red i neobicno mnogo ljudi koji cekaju prevoz popodne, a red trola i buseva u takovskoj i kneza milosa nepregledan
Milosh76 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Danas je bio protest auto skola, tako sam nesto negde procitao i to bas u Kneza Milosa
Đipalo Junuz Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Google maps ima opciju prikazivanja saobraćaja (otkrivam toplu vodu, znam), prilično tačno prikazuje gužve, testirao sam ga ovih dana... Dovoljno ljudi ima aktiviran gps prijemnik/location/google tracking ili nešto treće da sistem bude poprilično upotrebljiv.
Malvo Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 37 minutes ago, pbg12345 said: danas je ipak bio poseban dan kneza milosa smer ka centru, oko podne obicno nije guzva ili ima mala kolona, danas od ispod mostara red i neobicno mnogo ljudi koji cekaju prevoz popodne, a red trola i buseva u takovskoj i kneza milosa nepregledan Zapravo, guzva u KM ka gradu je najveca uvek oko podneva. Razloge ne mogu da dokucim. Nije tako ni u jutarnjem ni u popodnevnom spicu, jos manje uvece. Izmedju 11 i 12 vucaranje uvek krene od ukljucenja na nadvoznjak. Ranije sam mislio da je zbog rekonstrukcije Slavije, ali djavola, traje i dalje.
James Marshall Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Oko 11 ja mislim da mijenjaju onu srednju traku, da u tom trenutku prebacuju na zeleno onima koji izlaze iz centra, zato začepi, jer se ulaz u grad smanji sa tri na dvije trake.
hazard Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 To sa menjanjem smera traka je jedno od debilnijih rešenja, srećom pa je to sada ovom rekonstrukcijom izbačeno iz Bulevara Oslobođenja
Malvo Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 E jeste, to mi kao stalnom korisniku usluga gradskog prevoza nikad nije palo na pamet. U ostalim vestima, pocinje neverovatno da mi ide na onu stvar konvojska praksa. Hajde za autobuse, nego su i tramvaji poceli da jedu govna i da ne postuju red voznje. Dvanaestice mi sad udaljene 5 i 6 stanica. Kako?
salerokada Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 To sa menjanjem smera traka je jedno od debilnijih rešenja, srećom pa je to sada ovom rekonstrukcijom izbačeno iz Bulevara OslobođenjaViše puta mi se desilo nedeljom uvece da je srednja traka u smeru ka sajmu i u tom smeru nema skoro nikoga. A ka gradu su pune obe trake i saobraćaj mili.
pacey defender Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 On 12/28/2017 at 12:46 AM, hazard said: To sa menjanjem smera traka je jedno od debilnijih rešenja, srećom pa je to sada ovom rekonstrukcijom izbačeno iz Bulevara Oslobođenja Izbaceno je jer je prosirenjem kolovoza 5 traka pretvoreno u 6. Kada ima mesta samo za 5 traka, skroz je ok resenje da srednja menja smer, zavisno od opterecenja i commutinga.
hazard Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 25 minutes ago, pacey defender said: Izbaceno je jer je prosirenjem kolovoza 5 traka pretvoreno u 6. Kada ima mesta samo za 5 traka, skroz je ok resenje da srednja menja smer, zavisno od opterecenja i commutinga. Pa znam da pojasnim: debilno je rešenje što je iko ikada napravio ulicu sa neparnim brojem traka i onda odlučio da menja smer jedne od njih. Ako je sada mogla da se napravi ulica sa 6 traka u B. Oslobođenja, mogla je i pre 20 godina.
pacey defender Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 A, ok. Nego, jesam li jedini koji ima utisak da, koliko se ustedi brzom voznjom kroz prosireni Bulevar oslobodjenja do Fransa, toliko se izgubi u cekanju da se prodje kroz kruzni tok na Autokomandi? Ono, jednak broj vozila svakako treba da prodje kroz nadvoznjak na Autokomandi, nebitno je koliko se do njega brzo stigne.
Recommended Posts