Tihajeza Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Ne davimo Beograd Свиђа вам се страница · 10 минута близуBelgrade · Ocekuje nas duga noc. Pokusaj iseljavanja porodice Petrovic u Njegosevoj 65 ulazi u jedanaesti sat. Gradjani se okupljaju ali i policija je sakrivena u velikom broju iza coskova zgrade. Stigli su i satori, gradjani su odlucni da se suprotstave izbacivanju. Pozivamo vas da se pridruzite i pokazete solidarnost sa komsijama. Izvestavacemo vas iz sata u sat sta se desava. Ih, uvežbali si oni to. Samo strpljivo čekaju da se raja izviždi, pa kad odu da piške, na kint, na posao, pa jedno peti dan, negde oko 4 ujutru, kad ih ostane šestoro uključujući stanare koje iseljavaju - akcija. Ima da ih isele dok si rekao Petrović.
Hamlet Strašni Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Koliko ja znam, zato što nisu zštićeni stanari
Hamlet Strašni Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 I stan nije iz restitucije nego je porodica koja iseljava bila njegov vlasnik od izgradnje zgrade neprekidno.
Strucnjak Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 kakav neukus Zar to nisu projektovali Mrdjan Bajic i neki poznati japanski arheitekta? Meni ne izgleda tako lose. Sent from my D5103 using Tapatalk
Strucnjak Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nasao, nije japanac vec Richard Deacon. https://www.google.rs/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://mrdjanbajic.net/downloads/mostbridgeLOW.pdf&ved=0ahUKEwjz2KDMzdzWAhVFLlAKHVphD54QFgh7MBc&usg=AOvVaw1XOpvHqSCdBBJ68AYV1jH7 Sent from my D5103 using Tapatalk
Lancia Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Vec sad mogu da je zamislim kao raspalu skalameriju za par godina. Moglo je to elegantnije da se uradi.
Strucnjak Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Moglo je da bude i mnogo gore, ovi ljudi barem znaju nesto o modernoj arhitekturi i skulpturi Sent from my D5103 using Tapatalk
Lancia Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Mnostvo stubova je zaista neobjasnjivo (idealni su za zapisavanje, btw), zavrsetak u stilu tobogana je skroz nepraktican i strm za starije ljude (OK tu je verovatno lift, ali znajuci nas, videcemo koliko dugo ce biti u funkciji), bordo boja se uklapa u?¿ Svaka cast Bajicu, ja bih bio mnogo srecniji da vidim neko njegovo delo odvojeno od primenjene umetnosti.
hazard Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Za ovu vlast treba da bude deviza k'o za bugarskog kosmonauta iz onog starog vica, hrani kučići i ne diraj dugmići
Anonymous Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Vec sad mogu da je zamislim kao raspalu skalameriju za par godina. Moglo je to elegantnije da se uradi. +1
đorđe geprat Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 @gosn dzole: e pa nece sad saznadoh da nema kraja mukama. upravo se moja gospođa vratila iz sela moga malog. dovezao je naš junior sa brdom cegera i jednom "krmačom". nemaulaska u gepratovu. rupetina po sredini. nešto je puklo. valjda grejna cev pošto ima vodu. dobro je što sam ovde. sinak je teglio, ne ja. stvarno poželim da bagra pocrka. ne politički no stvarno, fizički.
Đipalo Junuz Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Śutra uveče nam dolazi Erdogan. Treba poneti lanč pakete i preobuku na posao, računam da će biti blokirano sveeeee <_<
Recommended Posts