November 9, 200915 yr ne znam dal je netko vec okacio, al cu se uvek secati ove Tip klipom je otvorena tema :)
November 10, 200915 yr Author zemanova roma koja se borila da udje u CL protiv intera [chiji je trener tada bio hodgson] koji se jedva dokopao kupa uefa. totti, delvecchio, paulo sergio na jednoj, ronaldo, baggio, zamorano na drugoj strani :)
November 10, 200915 yr Drugi gol Jedinstva u uzvratnome susretu u Barseloni je jedna velika pizdarija. Cole i Yorke su tu uradili neverovatan posaolepo je bilo sa ovog jutjuba podsetiti se i kako je Bekam nekada igrao==================edit: ja nema sanse da nadjem lazio - milan 4:4 od pre mozda i 10 godinaedit2: ravno 10 godina. tada sam isao 2. srednje i jos se secam te nedelje uvece i kutije spekulasa koje sam pojeo sa mlekom gledajuci tekmu. calcio nedeljom je tada bio jedna od najboljih stvari na svetu jer se tako zavrsavao svaki vikend a sutra se ponovo islo u skolu. steta sto vise nema spekulasa Oct 03 1999 Lazio - AC Milan 4-4 draw Edited November 10, 200915 yr by Hustler
November 10, 200915 yr U momentima tog prvog meča na Old Trafforfu bilo je jasno da Unitedu više ništa nije potrebno za tron Evrope. Lepo je setiti se tog Uniteda. Ta godina je verovatno bila i ostala vrh ser Alexa...
November 10, 200915 yr edit: ja nema sanse da nadjem lazio - milan 4:4 od pre mozda i 10 godinaima negde nazad na topiku, postavio Šef ako se ne varam
November 10, 200915 yr u pravu si. sad sam ga nasao na 5. strani.jel ima jos neko odavde ko nije propustao 'peticu' na hrt-u?
November 11, 200915 yr Mexico 19861/4-finale Brasil-France 1:1 pen. 3:4Meni ova. Platini, Tigana, Ziko, dr. Sokrates...Možda preterujem, bio sam tada mlađi. Baš ću da je pogledam ponovo.
November 11, 200915 yr GOL ZA DVE SEKUNDE, postignut na Kupu princa Fejsala u Saudijskoj Arabiji.... *požurite sa daunlodom, jer na youtube i drugim linkovima je već izbrisano.