pacey defender Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 bice sledece godine ovo sjajno! puno hvala!Ja sam u frikomovoj nagradnoj igri dobio 2 puta u 2 dana u jednoj te istoj kutiji cmok sladoleda mob i 10.000 kredita, i ostao sam isti, nisam se ništa promenio. Živa istina...xexeima neka prica za neku devojku sto je dobila milione. u americi valjda. elem, uspela je da spiska gotovo sve. zapravo, jedino sto je pametno uradila je da je blokirala neki iznos koji je namenila za skolovanje cerke, inace bi i to potrosila. dala je pola miliona dolara na plasticne operacije, toga se secam. mogu misliti na sta je otisao ostatak. ima i slucajeva da nakon bankrota pokusavaju samoubistva....Zanimljiv je taj fenomen sticanja novih mogucnosti preko noci bez mnogo truda. Utliko su i sve kasnije odluke koje ta osoba poduzme zanimlive za posmatranje.
Lyckety Splyt Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 The CoveSolidno urađeno, zanimljivo za gledanje ali je osnovna ideja isuviše "zapadnocentrična".
Filipenko Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [bBC 4] Dangerous Knowledge (2007)Preporuka!video.google.com, youtube.com... birajte... ;) BTW, čudno kako su većina tih genijalisimusa njemaćkog podrijetla... <_< ...a ako je suditi po mišljenjima na ovom forumu, ne bi trebali biti.
CrnPan Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Imate da skidate mesecima...http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/
Кристофер Лумумбо Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 uh, kakva lepota. stvarno svaka cast.
CrnPan Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jedina dilema koju sam imao pre nego što sam okačio link bila je oko rapidsherovog ograničavanja broja trenutnih downloadova jednog linka. Al jebeš ga ionako sam ja na decembru ove godine :) A lik kvalitetno bira samo boleštine, mada ponekad malo davi sa serijskim ubicama. MIslim zanimljivo je to, ali kao i svaka tema, dosadi posle nekog vremena. Preporučujem vam dokumentarce The bridge, Jesus camp i Religulous , to od onih koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Jesus camp postoji i na tjubu ceo.A što se tiče dokumentaraca koji nisu na tom sajt na pr I cant stop masturbaiting o likovima koji su navučeni na onaniju, ali bukvalno navučeni, tipa lik mora da ode do nekog restorana da ga baci u wc-u i izlazi kao džanki posle pucanja, vidno smiren i o pokušaju lečenja tri lika od ručne bolesti (bacaju ga bukvalno po 15 puta dnevno), Wolds biggest penis bilo i na late night exploreru, jasno je o čemu se radi, Love me love my doll o ljudima koji žive sa life size lutkama i razvijaju s njima veze kao s pravim osobama, Brothers and sisters in love o incestuoznoj privlačnosti blizanaca koji se prvi put vide tek kao odrasli. Ako nekome trebaju rapidshare linkovi za dokumentarce iz ovog pasusa, mogu im ih poslati u privatnoj poruci.
najgori Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 vec je bilo reci o tome, ali da ponovim: ne znam za mesto sa vise dokumentaraca od docs4you dot org
gervasius twinkleminkleson Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 docs4you dot orghellyeah :ziga:strasan forum, nema sta nema
Кристофер Лумумбо Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 vec je bilo reci o tome, ali da ponovim: ne znam za mesto sa vise dokumentaraca od docs4you dot orgto je sjajan forum, ali nije problem sada naci dokumentarce. veci je problem naci dobre blogove i sajtove o dokumentarcima pomocu kojih bi se doslo do filmova koji zaista vrede. vec sam ostavljao ovaj link, ali imamo nove clanove koji mozda nisu videli.http://bestdocumentaries.blogspot.com/
Jolly Roger Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 http://topdocumentaryfilms.com/ I, za ljubitelje torrenta, ovo: http://forums.mvgroup.org/
Aleksija Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 hvala svima za linkove, dosta zanimljivih stvari.a upravo gledam: Amazing Journey: The Story of The Who.
Grunf Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ovo je fin filmcic. autor ima jos par zanimljivih filmova, jedan jako dobar se montira...
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 gledao twentieth century battlefield.meni bash zanimljivo, osim epizode o koreji, ona mi iz pojma nemam kojih razloga bila manje interesantna, ali sve u svemu, odlicno uradjen serijal.
Recommended Posts