Jump to content
IGNORED

Cool Perspic

Buck Naked

Recommended Posts

Posted (edited)
blah, precenjeno - sto ga manje cistis, manje se prlja. tacnije, kada ga operes, meri se desetinama minuta dok se ne umecka, a kada je vec meckav, onda su vrlo male nijanse izmedju toga da li je meckav 2 ili 3 meseca. ponekad razumem svoju kucnu pomocnicu kojoj se uglavnom gadi da dejstvuje po nasem.
retko kad se gastronomski ne slozimo ali na ovo reagujem (vristim) - nije tesko da se uradi a efekti su spektakularni, o higijenskom aspektu da i ne govorimo100_1077.jpgEDIT - i nije mi bilo tesko da idem da slikam po kujni a gazzi i onako spremam poklon paketposle 50RSD za E-novine, moram da iskazem postovanje za potez - pa eto, zgodno Dr. backmann@Buck -hvala mnogo - nema sta da se krije, golotinja do koske (jagnjece) Edited by msmodesty
  • Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Buck Naked

35

• yolo

22

• msmodesty

18

• Mp40

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

najgore frizidere sam vidjala u zajednickim stanovima na eksperimentu. moj bivsi univerzitet je bio iznajmio dva stana blizu mesta gde je bio nas eksperiment. stanove je u toku godine posecivalo 6-7 ljudi, najcesce u grupama od dvoje-troje. ljudi su se tu zadrzavali najcesce par sedmica zbog posla, gde bi napunili frizider, i nazalost, punog ga ostavljali iza sebe. iz tog frizidera, prepunjenog, su iskakali zivi ljudi i ostali organizmi. bilo je po deset razlicitih vrsta senfova, majoneza, soseva iz raznih godina, putera, krem sireva, dzemova, sokova - uglavnom isteklog roka trajanja. najgore iskustvo je bilo pronaci neciju testeninu sa prelivom, ostavljenu u taperveru X meseci da razvija svoj mikro-univerzum. imali smo kucne pomocnike, ali su oni dolazili samo jednom sedmicno da pociste podove, promene posteljinu, ociste sudoperu i kupatilo. tom frizideru nikad nisu prilazili. u stvari, sad se setih: najgori su frizideri na poslu, oni u zajednickim prostorijama za kafenisanje gde kao treba da ostavite svoj rucak. e, to se vec nikad ne cisti :puke: .

Edited by mei
Posted (edited)
u stvari, sad se setih: najgori su frizideri na poslu, oni u zajednickim prostorijama za kafenisanje gde kao treba da ostavite svoj rucak. e, to se vec nikad ne cisti :puke: .
kkao gdeja sam radila u ovdashnjoj laboratoriji gde je bakterioloska sluzba svake nedelje uzimala bris i radila bakterioloske analize frizidera, trpezarijskog stola, sudopere ali keyboard-a i WC-ova...sve je blistaloedit - ili dobijes otkaz, ako ne otkaz ono preporuceno pismo sa ukorom sefa...= zatvor Edited by msmodesty
Posted

zasto ustajati protiv prirode?!mikrobi su nasa braca, plesni su nase sestre!

Posted (edited)
kkao gdeja sam radila u ovdashnjoj laboratoriji gde je bakterioloska sluzba svake nedelje uzimala bris i radila bakterioloske analize frizidera, trpezarijskog stola, sudopere ali keyboard-a i WC-ova...sve je blistalo
akademska institucija, druga po redu i ista stvar. najgori su oni u studentskim kancelarijama. u kancelariji za osoblje (profesore, sekretarice i postdokove) na bivsem univerzitetu, samo su dve sekretarice sa katedre cistile frizidere, niko drugi, iako su ih svi koristili. na ovom novom poslu, izgleda da im niko ne prilazi.edit: podovi, tastature i stolovi su ista prica. stolove i tastature cistimo naravno sami (mi koji se setimo da to uradimo). u pojedinim labovima je gadno dodirnuti tastaturu. podovi izgledaju gadno, takodje-ciste se samo suvom krpom. coskovi su puni prasine, ponekad donesemo usisivac i sami ih usisamo. Edited by mei
Posted (edited)

at hattori:Vaistinu, evo, meni se čaj (biljka) redovno ubuđa, jer me mrzi da perem tu mrežicu za ceđenje odmah po popijenom čaju (napitak). A mislim i da se ono u "Aloma" kutiji takođe ubuđalo, tamo bi trebalo da su neka prastara pileća krilca.

Edited by Buck Naked
Posted
A mislim i da se ono u "Aloma" kutiji takođe ubuđalo, tamo bi trebalo da su neka prastara pileća krilca.
opet neko metroseksualno kulinarstvo - pileca krilca u sladoled sosu?sacu jos malo i moj fridzi da nakacim. nije tako fensi kao vas, bijedniji je, ali ga volim i rado ga pokazujem.
Posted
akademska institucija, druga po redu i ista stvar. najgori su oni u studentskim kancelarijama. u kancelariji za osoblje (profesore, sekretarice i postdokove) na bivsem univerzitetu, samo su dve sekretarice sa katedre cistile frizidere, niko drugi, iako su ih svi koristili. na ovom novom poslu, izgleda da im niko ne prilazi.edit: podovi, tastature i stolovi su ista prica. stolove i tastature cistimo naravno sami (mi koji se setimo da to uradimo). u pojedinim labovima je gadno dodirnuti tastaturu. podovi izgledaju gadno, takodje-ciste se samo suvom krpom. coskovi su puni prasine, ponekad donesemo usisivac i sami ih usisamo.
:cry:ybte, strashno! da izvinEshovo je bila privatna biohemijska laboratorija i svu su bili opsednuti higijenomfrizider bi dve cistacice dezinfikovale jednom nedeljno.
Posted
:cry: nije zabavno kad sam se samo ja usliko..
Nije najurednije, al aj da ne plachesh.IMG_3121.jpgIMG_3122.jpgIMG_3124.jpg
Posted

eve ga i ovaj moj. velicina je uslovljena slobodnim prostorom u kuhinji posto je fridzi trebalo da udje u rupu od nekih vrata koja su nekad bila na tom mestu. danas znam da su oni dvokrilni prava stvar za ljude kao sto sam ja, i da za fridz vazi isto kao i za tv (a moz biti i za jos ponesto) - nijedan nije dovoljno veliki :wicked: . anyway, sta je tu je:nemackaiaustrijaavgust2.jpgnemackaiaustrijaavgust2.jpgnemackaiaustrijaavgust2.jpgnemackaiaustrijaavgust2.jpgvoila!modesty, nije tako prljavo kao sto sam ga predstavio, ali istina je da se retko hvatam krpe i deterdzenta, sem ako ne otkrijem ostatke neke mesecima zaboravljene crkotine u mracnima dubinama. medjutim, ovde imam mali oftopik, kada vec pricamo o higijeni kuhinje. da li neko ima iskustva kojim sredstvom mogu da cistim belu sudoperu od onog mlevenog mermera ili koje je vec sranje u pitanju, proizvodjac je blanco ili franke vec se vise ne secam, bila je mnogo lepa nova a sad bolje ne pitajte. od originalne prljavo bele boje nista ostalo nije, a sigurno da mora da ima necim da se vrati u prvobitno stanje.

Posted

sad tacno znamo koga cemo sve na giljotinukad nas empejac pozove na ustanak!samo nastavite...

Posted (edited)
opet neko metroseksualno kulinarstvo - pileca krilca u sladoled sosu?sacu jos malo i moj fridzi da nakacim. nije tako fensi kao vas, bijedniji je, ali ga volim i rado ga pokazujem.
Ma jok, nego stara tradicija stavljanja svega i svačega u "Kremisimo" kutije. Inače je fascinacija ambalažom u tradicionalnim društvima 1 fenomen. Ako se ne varam, mnogi je čovek prao i sušio kese od mleka, dok se još u kesama prodavalo?Nego, druže gazzo, samo napred, budem se radovao!Edit: Hell yeah, pokrenulo se!!! I cedo je tzar!! Suza više nema! Edited by Buck Naked
Posted

vidju malo visocije, bace!sad se malo stidim, kakvu sam neurednost prezentovao :blush:

Posted
sad tacno znamo koga cemo sve na giljotinukad nas empejac pozove na ustanak!samo nastavite...
Idi bre hattori, tu se samo vidi tko kuva, a tko jede u kafani :lol:.