January 29, 201015 yr Slao staroj sliku da mi frizider nije prazan, pa se setih i ove teme: Edited January 29, 201015 yr by bags
April 22, 201015 yr Jedva cekam da Starmalko uslika svoj frizider! Znacu cime da ranim svoj porod da bude pametan ko on.
June 24, 201212 yr orderka: pijemo ovo isto žuto radioaktivno mleko što je na poniženju već mesec dana :Djbt kako vadite šta vam treba kad ovako nakrcate? Edited June 24, 201212 yr by slepa živana
June 24, 201212 yr ma de nakrcano. u kesama su dobrovoljni prilozi što su mi starci poslali bresaka i kajsija, dole su rukola i peršun a u fioci paprike i salate. ovih dana gastro život mi se sveo na salate i pivo
June 24, 201212 yr uh. ode mi fotoaparat pre 5 min. mislim da bi svi pali na moj kombo pseće hrane, cegera, flaša kojekakvog alkohola, testenina, krompira, posuđa i lekova
June 24, 201212 yr uh. ode mi fotoaparat pre 5 min. mislim da bi svi pali na moj kombo pseće hrane, cegera, flaša kojekakvog alkohola, testenina, krompira, posuđa i lekova:lolol:ja mislim da u mom špajzu ima i neki leš :Dsamo da vidim kako će da ispadne na snimku pa kačim