Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

znam :( , tamo sam ih prvo i videla :'( . na zalost, za sad su potpuno nedostizne za moj trenutni budzet :cry:

Edited by Rea
Posted

Морам си набавит један Џи Пи Ес дивајс за ауто са гласом Џон Клиза... може и Ози Озборн :lol:voice_cleese2_copy_wideweb__470x280,0.jpgThey may not be famed for their navigation skills, but personalities such as Ozzy Osbourne, the Queen and John Cleese are helping owners of in-car GPS devices manoeuvre their way across town. Colourful commands such as: "You have reached your f---ing destination" and a regal-sounding "One has arrived" are taking the place of more customary instructions as the growing popularity of the novelty voice download market attracts a host of third-party offerings. (даље, има и семплова)

Posted
znam :( , tamo sam ih prvo i videla :'( . na zalost, za sad su potpuno nedostizne za moj trenutni budzet :cry:
znam za muku ): proklete one i Mandarina Duck torbe ))):
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

sunchanica juche i danas je iznudila da obozzavam >6d_1_b.JPG:wub:

Edited by nisam ja
Posted

:lol:ah memories :D ko da je jucher bilo,petak, stariji buraz doshao po mene u shkolu, prvi osnovne bejah, i na putu kuci mi reche kako nisu stigli da snime novu epizodu ove nedelje.kako sam se samo utukao :(:lol:

Posted (edited)

Svoju kucu (ne stan), automobil, ves masinu i parno grejanje. :rolleyes:Sve ostalo su sitnice.

Edited by FranziskaKafka
  • 2 weeks later...
Posted
BR199_white_b.jpgLutka kosta svega 1.150$ Steta.
Posted

šta će ti. Zamisli da moraš s toga da brišeš prašinu.

Posted

A čemu služi "praško"? Tako bih revnosno brisala prrrašinu sa onog lepotana, ali za nedostupnim se može uzdisati... dok je dostupni već pribavljen! Ha!E, lepo. Sada, sa novim iskustvima, saznanjima i budžetom... :( mislim da će u glavnoj sobi visiti nešto self made. Da ne iskačem s teme: ovo OBOŽAVAM da pravim, samo... vremena nemam, a vreme je novac... i tako... ja pucam novac.IE_LK157.jpgIE_LK161.jpgIE_LK167.jpgIE_LK190.jpgIE_LK175c.jpgIE_LK47.jpg

Posted
A čemu služi "praško"? Tako bih revnosno brisala prrrašinu sa onog lepotana, ali za nedostupnim se može uzdisati... dok je dostupni već pribavljen! Ha!E, lepo. Sada, sa novim iskustvima, saznanjima i budžetom... :( mislim da će u glavnoj sobi visiti nešto self made. Da ne iskačem s teme: ovo OBOžAVAM da pravim, samo... vremena nemam, a vreme je novac... i tako... ja pucam novac.IE_LK157.jpgIE_LK161.jpgIE_LK167.jpgIE_LK190.jpgIE_LK175c.jpgIE_LK47.jpg
skroz dobro, a kad te smore mozes da ih rabis ko kesu za usisivac.
Posted

hippie, imam jedn cipele koje bi super išle s tom majicom. u ta dva predmeta bile bi sadržane sve boje poznate ljudskom oku. :D

Posted
hippie, imam jedn cipele koje bi super išle s tom majicom. u ta dva predmeta bile bi sadržane sve boje poznate ljudskom oku. :D
U sta da Hippie vec ima odgovarajuci par? :D