Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

joj sta sam ja toga imao, pa 1, 2, 3 ispred zgrade, ih!

Posted

pu bemliga nisam znala to za H&M i sad mi ozbiljno narušava životnu koncepciju :(

@toni: još jedan glas za new balance, a dobri su i svi klasični sportski proizvođači tipa adidas, nike, itd

@namenski: istrolovasmo najstrašnije, neću više ništa ovde, možda da se preselimo na "avanturizam i hajking" ili da splituju sve ovo na neku "radnu i sportsku odeću" ili sl

Posted

Ja vam kažem™.

Najbolje je kupiti original dresove koji više nisu aktuelni pa su 1000-1500 din. :fantom:

Samo pazite, dresovi znaju da izgrebu grudi, naročito oni koji imaju grbove. Fuzbaleri uvek ispod nose i majicu. Mene su dva nike na belo plave hupsove, bez grba grebala bukvalno do krvi

Posted

na nezne sise se lepe flasteri, pre trke. :fantom:

Posted

aj dajte neku ok marku za vezbacku plasticnu majicu.

bas da probam.

under armour, ali one obicne, kratak rukav i samo znak na levoj sisi. 25 $/jura.  

Posted

gleam sad, nisu lose, mada su neke bas metalske :(

Posted

pustite bre siroti h&m, prakticno sve sto danas nosimo a da nismo platili boga oca (ma i to u velikoj meri) sasili su neki siroti i jezivo izrabljeni ljudi po sweatshopovima treceg sveta...eto mojih 5 dindzi pa ko hoce nek veruje.

u tom duhu da nastavim, h&m je za sportske toalete sasvim ok opcija, cost/benefit wise.

Posted

under armour, ali one obicne, kratak rukav i samo znak na levoj sisi. 25 $/jura.

Za ove mogu da potvrdim da su odlične.
Posted

zasto je h&m sad siroti?

pa tako izdvojen i osudjen na pravdi boga, kao da je jedini modni brend koji drzi do imidza i profita pre nego do humanosti

nepravda, moram reagovati! :D

Posted (edited)

malloni aljina

sto bi meni dobro stajala...

1338.jpg

Edited by darling