ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 joj sta sam ja toga imao, pa 1, 2, 3 ispred zgrade, ih!
Amelija Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 pu bemliga nisam znala to za H&M i sad mi ozbiljno narušava životnu koncepciju :( @toni: još jedan glas za new balance, a dobri su i svi klasični sportski proizvođači tipa adidas, nike, itd @namenski: istrolovasmo najstrašnije, neću više ništa ovde, možda da se preselimo na "avanturizam i hajking" ili da splituju sve ovo na neku "radnu i sportsku odeću" ili sl
Hamlet Strašni Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Ja vam kažem. Najbolje je kupiti original dresove koji više nisu aktuelni pa su 1000-1500 din. Samo pazite, dresovi znaju da izgrebu grudi, naročito oni koji imaju grbove. Fuzbaleri uvek ispod nose i majicu. Mene su dva nike na belo plave hupsove, bez grba grebala bukvalno do krvi
paculla Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 aj dajte neku ok marku za vezbacku plasticnu majicu. bas da probam. under armour, ali one obicne, kratak rukav i samo znak na levoj sisi. 25 $/jura.
ToniAdams Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 gleam sad, nisu lose, mada su neke bas metalske :(
Leia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 pustite bre siroti h&m, prakticno sve sto danas nosimo a da nismo platili boga oca (ma i to u velikoj meri) sasili su neki siroti i jezivo izrabljeni ljudi po sweatshopovima treceg sveta...eto mojih 5 dindzi pa ko hoce nek veruje. u tom duhu da nastavim, h&m je za sportske toalete sasvim ok opcija, cost/benefit wise.
wall Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 under armour, ali one obicne, kratak rukav i samo znak na levoj sisi. 25 $/jura. Za ove mogu da potvrdim da su odlične.
Leia Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 zasto je h&m sad siroti? pa tako izdvojen i osudjen na pravdi boga, kao da je jedini modni brend koji drzi do imidza i profita pre nego do humanosti nepravda, moram reagovati! :D
darling Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) malloni aljina sto bi meni dobro stajala... Edited October 22, 2014 by darling
Recommended Posts