nbg4ever Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Toni, jbte, imas H&M majice za smesne pare. Pisali smo vec na Trcanju, ili tako negde...
sailorman Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Toni, jbte, imas H&M majice za smesne pare. Pisali smo vec na Trcanju, ili tako negde... New Balance majice za trčanje nisu mnogo skuplje od H&M. Ja imam NB i H&M, mislim da sam ih platila isto, možda je NB bila 10% skuplja. Mislim, meni su dobre obe, može i H&M.
Takeshi Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Toni, jbte, imas H&M majice za smesne pare. Pisali smo vec na Trcanju, ili tako negde... +1 za sport, samo sintetika, pamuk se lepi za telo. h&m ima i polovicne majice, pola pamuk, pola sintetika. tek da pokruju sve opcije.
wall Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Ja vam kažem. Najbolje je kupiti original dresove koji više nisu aktuelni pa su 1000-1500 din.
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 H&M vise ne uzimam ni za dz, posto sam saznao da su prosle godine u njuci pred blagdane dobili direktivu da svu preostalu robu, koju su planirali da bace, iseku na froncle kako im houmlesi ne bi unistavali imidz.
Lancia Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 H&M vise ne uzimam ni za dz, posto sam saznao da su prosle godine u njuci pred blagdane dobili direktivu da svu preostalu robu, koju su planirali da bace, iseku na froncle kako im houmlesi ne bi unistavali imidz. na koju foru inace ulazis u H&M? sve je pravljeno za prcmoljke.
sailorman Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 H&M vise ne uzimam ni za dz, posto sam saznao da su prosle godine u njuci pred blagdane dobili direktivu da svu preostalu robu, koju su planirali da bace, iseku na froncle kako im houmlesi ne bi unistavali imidz. Zašto si mi ovo rekao, mrzim te.
Hella Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 tako je burberi puko kad se omasovio najjače da i hm treba da propadne jer su klošosi loše performirali na tržištu
svashtabezneshto Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 @Toni Sad reci da je izmišljotina, molim te? Nisam u mogućnosti da podignem revoluciju!
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 to sam saznao od ozbiljne osobe koja tamo zivi. sta da radim.
nbg4ever Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 https://www.google.rs/?gws_rd=ssl#safe=off&q=h%26m+new+york+homeless
Takeshi Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 to su videli od abercrombie and fitch, koji kazu da prave odecu samo za cool kids. i kao i oni, h&m ne zeli da pravi xxl odecu.
darling Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) ili od lakosta, koja je trazila od norveske policije da brejviku zabrani da nosi lakosta majice. meni je abrekrombi odvratan otkako sam u dejli mejlu citala da su otpustili prodavacicu iz londonske prodavnice, jer nema jednu ruku. a tolko sam se radovala ejcendemu u knezu... Edited October 4, 2014 by darling
Recommended Posts