maheem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 sta, to je kao zenstveno? jok bre, suprotno od ženstveno. to hella fura kad je ljuta zima
ToniAdams Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 to hela fura jer je sad raper. kad je bio pankist, furo je martine, vojne pantalone i lanac.
sailorman Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Nema sanse da Hella to fura, to je jako gadno, a sigurna sam da je Hella covek od stila. Edit: Mislim na perjani prsluk i baggy pants. Edited October 2, 2014 by sailorman
Leia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 . to hella fura kad je ljuta zima ako se ovo potvrdi, javno cu ga se odreci! i time mu prakticno unistiti zivot, ali preko nekih stvari se ne moze preci...
Apdajk Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Odnedavno postoji jeftinija varijanta Monklera, suvlasnik istog se odvojio i napravio sopstvenu firmu, Duvetica, potpuno isti modeli i materijali ko Monkler samo 30-40 % niže cene. Prošle zime bio u radnji u Milanu, imali ove perjane strukirane kapute, ne sećam se cene.
Amelija Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 a u čema je fora voljenja perjanih jakni? tople su i volim ih mada mi se ova vaša ič ne sviđa, ne volim ni strukirane ni tako u te "štrafte", nego lepo ravno npr ovo je prava stvar:
maheem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 a to je druga priča. mislio sam na one gore napumpane
ToniAdams Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 a maheme, jel ti nije malo bzvz koncept prsluka, ne stiti ruke a tu mi nekako najladnije :(
namenski Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 a maheme, jel ti nije malo bzvz koncept prsluka, ne stiti ruke a tu mi nekako najladnije :( Lakse se obavljaju razni poslovi, fizicki naravno, napolju, ruke nisu sapete rukavima. Pogodniji je i za voznju. Meni barem, ne znam kakva su iskustva drugih.
maheem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) @TonaAdams: ulični pozeraj je bitniji od bebećih ručica!pršluk je super ako šljakaš nešto vanka. ruke u pokretu a prsluk štiti ostalo.ma ja se setio kako je to bilo popularno u hip hop kulturi. nego reci ti meni kako da se oblačim na recimo -20C?dole da se utoplim a gore isto ko i tokom normalne zime?namenski objasnio prsluk. namenski prsluk :D Edited October 2, 2014 by maheem
ToniAdams Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 pa imas valjda one superfensi jakne sto cuvaju telesnu temperaturu
namenski Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ne znam, ja sam po pravilu skeptican prema tim novim fensi materijalima, uvek ima neka po zdravlje stetna mana. Najbolja iskustva sam imao sa americkom HTZ odecom, Dickies i Carhartt, i to - kad su ladnoca i vlaga u pitanju - sa onim teskim, klasicnim kanvas/cirada/jedrenina platnom koje je tesko voskirano. Nista fensi vosak sprejevi nego dok traje - traje, a traje bogami godinama. Pod 1 ne znojis se ispod - pricam i za posao i privatno - pod 2 je u pitanju pamuk, a za pamuk navijam uvek, a pod 3 ta roba izgleda, meni barem odlicno i jeftinija je, a bolja od svih firmiranih gluposti. Dickies Carhartt Edit: Dickies je poslednjih 10-ak godina nesto petljao i po Evropi cini mi se, ali to su prilagodili evropskom shvatanju HTZ-a tako da nije za nistatm, barem ono sto sam ja video.
Amelija Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 nego reci ti meni kako da se oblačim na recimo -20C? isto kao i na -10/-15 isto važi i za -30, ali obavezno stavi šal i kapu možda još malo nešto jače ispod (tipa sportski veš ili sl, zavisi koliko si zimogrožljiv) za dalje već ne znam, ali su mi drugari Finci rekli da na -40 mora obavezno kapa jer inače mogu da otpadnu uši
ToniAdams Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 vidis, imaju taj donji ves za bas ladno http://www.carhartt.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=10051&catalogId=10101&langId=-1&categoryId=10941&topCategoryId=15056
maheem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 kul, istrazicu, hvala. najvise se plasim znojenja na -20 :(
Recommended Posts