Jump to content

Predmeti obožavanja

Featured Replies

sta, to je kao zenstveno?

jok bre, suprotno od ženstveno. to hella fura kad je ljuta zima

• Replies 1.2k
  • Views 168k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nije predmet, nego persona. Obožavam je!  Najreprezentativnija supruga predsednika USA .

• obucena perfektno posljednje cetiri godine plus prezgodna. jedino taj detaljcic sa trampom sto ne valja.  

• InvisibleLight
    InvisibleLight

da ne cekam utorak za 'sta ste pazarili' topik  

Posted Images

to hela fura jer je sad raper. kad je bio pankist, furo je martine, vojne pantalone i lanac.

Nema sanse da Hella to fura, to je jako gadno, a sigurna sam da je Hella covek od stila.

Edit: Mislim na perjani prsluk i baggy pants.

Edited by sailorman

. to hella fura kad je ljuta zima

ako se ovo potvrdi, javno cu ga se odreci! i time mu prakticno unistiti zivot, ali preko nekih stvari se ne moze preci...

Odnedavno postoji jeftinija varijanta Monklera, suvlasnik istog se odvojio i napravio sopstvenu firmu, Duvetica, potpuno isti modeli i materijali ko Monkler samo 30-40 % niže cene. Prošle zime bio u radnji u Milanu, imali ove perjane strukirane kapute, ne sećam se cene.

a u čema je fora voljenja perjanih jakni?

tople su

i volim ih

mada mi se ova vaša ič ne sviđa, ne volim ni strukirane ni tako u te "štrafte", nego lepo ravno

npr ovo je prava stvar:

jakna.jpeg

a to je druga priča. mislio sam na one gore napumpane

a maheme, jel ti nije malo bzvz koncept prsluka, ne stiti ruke a tu mi nekako najladnije :(

a maheme, jel ti nije malo bzvz koncept prsluka, ne stiti ruke a tu mi nekako najladnije :(

Lakse se obavljaju razni poslovi, fizicki naravno, napolju, ruke nisu sapete rukavima.

Pogodniji je i za voznju.

Meni barem, ne znam kakva su iskustva drugih.

@TonaAdams: ulični pozeraj je bitniji od bebećih ručica!
pršluk je super ako šljakaš nešto vanka. ruke u pokretu a prsluk štiti ostalo.
ma ja se setio kako je to bilo popularno u hip hop kulturi. 
nego reci ti meni kako da se oblačim na recimo -20C?
dole da se utoplim a gore isto ko i tokom normalne zime?

namenski objasnio prsluk. namenski prsluk :D

Edited by maheem

pa imas valjda one superfensi jakne sto cuvaju telesnu temperaturu :fantom:

Ne znam, ja sam po pravilu skeptican prema tim novim fensi materijalima, uvek ima neka po zdravlje stetna mana.

Najbolja iskustva sam imao sa americkom HTZ odecom, Dickies i Carhartt, i to - kad su ladnoca i vlaga u pitanju - sa onim teskim, klasicnim kanvas/cirada/jedrenina platnom koje je tesko voskirano.

Nista fensi vosak sprejevi nego dok traje - traje, a traje bogami godinama.

Pod 1 ne znojis se ispod - pricam i za posao i privatno - pod 2 je u pitanju pamuk, a za pamuk navijam uvek, a pod 3 ta roba izgleda, meni barem odlicno i jeftinija je, a bolja od svih firmiranih gluposti.

Dickies

Carhartt

Edit: Dickies je poslednjih 10-ak godina nesto petljao i po Evropi cini mi se, ali to su prilagodili evropskom shvatanju HTZ-a tako da nije za nistatm, barem ono sto sam ja video.

nego reci ti meni kako da se oblačim na recimo -20C?

isto kao i na -10/-15

isto važi i za -30, ali obavezno stavi šal i kapu

možda još malo nešto jače ispod (tipa sportski veš ili sl, zavisi koliko si zimogrožljiv)

za dalje već ne znam, ali su mi drugari Finci rekli da na -40 mora obavezno kapa jer inače mogu da otpadnu uši

kul, istrazicu, hvala. najvise se plasim znojenja na -20 :(