Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Opaki vlasnik antikvarnice D&G je ostavio u izlogu uključenu malu Galeovu lampu koja je večeras osvojila moje srce, čak i u slučaju da je replika (nije nedostižni san- 600 €).

• 2 weeks later...
Posted

valjda cu s godinama ocoraviti pa imati razloga da pljunem bogatstvo za ove cvoke. zelim ih najvise na svetu. u pitanju su ove roze dole desno.IMG_2012-750595.JPGa i inace, chekirajte francis klein djozle. svi ramovi su da padnes na dupe.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Ovakav sheshir cu jednom sigurno kupitiwill%20i%20am%2002.jpgznam da ce mi bezveze stajati ali moram.

Edited by Mercuzzio
Posted (edited)
Also Sprach Zarathustra:
Slika odozgo je otplovila u nepoznatom pravcu, ali i dalje me privlaci:apple_imac_24.jpg(EDIT. Mada na gornjoj tastaturi ne bih zeleo da kucam ista vise od 1 pousta 3opgeovske kratkoce). Edited by Indy
Posted (edited)

/67d909648b.jpg" /></a>[/img]Cvrc. Neće da mi pusti fotografiju otkako je novi forum9b06966b59.jpg

Edited by kapetanm
  • 2 weeks later...
Posted
31148141.jpg :wub:misim da che biti mojmojmoj i samo moj!
Posted
/67d909648b.jpg" /></a>[/img]Cvrc. Neće da mi pusti fotografiju otkako je novi forum9b06966b59.jpg
lepo...alo m3 je ono pravo. spoj istorije, tradicije i upotrebljivosti i u 21. veku.
  • 3 weeks later...
Posted

voleo bih da posedujem 1 Chesterfield fotelju.može 'vakaparis_leather_chesterfield_wing_chair.jpga može i 'vakaTufted+Chesterfield+Chair.jpgova donja, trenutno na sniženju, košta svega $1.800. Free shipping!

Posted

Да ли ми верујете, али ја ништа не бих волео да поседујем.

Posted
voleo bih da posedujem 1 Chesterfield fotelju.može 'vakaparis_leather_chesterfield_wing_chair.jpgo!
isto!
Posted

Moja fotelja iz snova, za džonjanje uz tv, slična toj samo veća, ušuškanija i obavezno krv crvena.armchair6.jpg_e_9c53654d7f7c9c72667efde1daba6b35.jpg

Posted

Evo ova moja, ima savršeno ime: storyteller chair, a podrazumeva se da je presvučena crvenim plišom, ako ništa drugo to je omiljena fotelja grofa Drakule :D. Hoste, mogu se zakunem da je na toj tvojoj dosta sličnoj fotelji sedeo H.Bogart u Casablanci :D

Posted
Evo ova moja, ima savršeno ime: storyteller chair:D
:lol:sjajno.meni je ta fotelja samo deo jedne veće slike - veče, napolju rominja kišica, a ja unutra na toplom (kamin? može, ali ne mora), uz šolju čaja, ili možda neko dobro crno vino ili žestinu (burbon, konjak). I čitam neku knjigu. ma milina.