December 20, 201410 yr Mislim da nije, valjda iz OPB stoji isohunt IsoHunt je valjda iskoristio originalnu TPB bazu, koja je od danas dostupna svima. edit: HF bio brži Edited December 20, 201410 yr by copkillah
December 21, 201410 yr koristite li popcorn time ? mnogo dobro za gledanje filmova i serija http://mondo.rs/a755514/Mob-IT/Vesti/Popcorn-Time-ne-radi-zbog-autorskih-prava-i-Hollywooda.html
December 22, 201410 yr a sta bi sa adictedom /addic7ed/? kod mene se ne otvara sajt, a neophodni su mi titlovi za poslednju seriju afere /mozda negde drugde ima engleskog titla, na titlovima i tim nekim gde ima srpskih prevoda ga jos nema, obicno bude tek sutra, a ziva nisam da vidim zavrsnicu serije...:-)
December 22, 201410 yr hahah.... pa po dana :-) /sinoc je isla poslednja epizoda/ a dobila titlove sa druge strane, a addic7ed i dalje ne radi..
December 22, 201410 yr Ja na neke* čekam i po dan-dva, pa i tri, nije drama :) *i to engleske titlove, ne pričam čak ni o srpskim
December 24, 201410 yr vratila se piratska luka™ na .se al numem da je koristim, ako bi neka dobra duša pojasnila meni neukom ima neki kod, al šta se sa njim radi pojma nemam :( edit sad se raspitao™ radi na .cr Edited December 24, 201410 yr by kud u maglu Simoviću
December 24, 201410 yr jesi probao chrome? tamo mozes direktno u ono vece polje da kucas. mada si se sad verovatno vec navikao.