Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

torrenti

Featured Replies

Daj link.

• Replies 1.6k
  • Views 172.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eh druze Kowalski zar mislis da bi mi kukali da ima sta priblizno dobro...   Pocev od liste gde na mouse over imas screenshot, onda razlicite formate na istoj stranici, odlicne kategorije, m

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

hvala za svaki film, pesmu, igricu, program   rip

• Hello guys, We would like to inform you that we have decided to shut down our site. The past 2 years have been very difficult for us - some of the people in our team died due to covid complication

Posted Images

tri posta iznad ti piše link

Na njemu nema ono sto trazim. Zato sam i napisao "jos neki".

Šta li to tražiš kad nema kod bugara

Gledah onda u Zalivu

Meni bugari završavaju 95% posla, a u ovih 5% palim rutracker.

Koristim ga samo kad moram jer mi je obično mrsko patiti se sa ruskim, plus oni uglavnom sinhronizuju pa onda moraš da biraš audio trake i tako...ali rekao bih da je ponuda prilično bogata.

Sve ostalo sam odavno batalio, ko će se patiti sa tim sranjima što ih gase i menjaju im adrese svakih 5 minuta,

Edited by Ruxin

Ima li neko nalog na Icerboxu? Potreban mi je jedan broj nekog nedeljnika, a izgleda da je ponuda sajtova za njihovo nabavljanja u poslednje vreme kanda pomal presušila...

• 4 months later...

Gdje bih mogao naći Amiru Medunjanin? Diskografija, zadnja dva albuma bar?

mogu pomoci sa damar i silk&stone ako i dalje treba

mogu pomoci sa damar i silk&stone ako i dalje treba
Hvala, upravo sam dobio pm da ce biti uploadovano danas, ali ako imas vec negdje u cloudu..?
  • 4 months later...

gde skidate domace filmove? patim se da nadjem muskarci ne placu.

pirati i rusi ne pomazu, a tu prakticno sve nalazim. ok, ne bas sve, sa muzikom cesto imam problema

21 minutes ago, banecare1 said:

gde skidate domace filmove? patim se da nadjem muskarci ne placu.

pirati i rusi ne pomazu, a tu prakticno sve nalazim. ok, ne bas sve, sa muzikom cesto imam problema

Suviše komplikuješ pretragu ;) 

Spoiler

@peralozac  

hvala.

vidis, nije mi to palo na pamet jer nisam navikao da gledam preko youtube filmove i serije. u kini gde zna da stuca vpn za gledanje zabranjenih sajtova, ali cu da probam sigurno. 

idealno bi bilo ipak neki sajt sa torrentima za nase filmove i muziku. 

No worries, igrom slučaja sam baš juče odgledao taj film, pa reko dok je link još aktivan da pomognem ppp kolezi :) 

U vezi sajtova zabranjenih u Kini, kada smo bili u poseti pre par godina pitao sam se koliko je uputno pristupati im preko vpn. Ono, da li zbog provere pošte rizikujem da upropastim odmor i završim u zatvoru. Na kraju sam ipak probao i radilo je i nisam završio u zatvoru. Osećao sam se kao najveći disident svih vremena, skoro kao da sam pred tenkovske cevi stao! Po tvom komentaru deluje da se i dalje nije poboljšala situacija tj. mora preko vpn?

1 hour ago, peralozac said:

No worries, igrom slučaja sam baš juče odgledao taj film, pa reko dok je link još aktivan da pomognem ppp kolezi :) 

U vezi sajtova zabranjenih u Kini, kada smo bili u poseti pre par godina pitao sam se koliko je uputno pristupati im preko vpn. Ono, da li zbog provere pošte rizikujem da upropastim odmor i završim u zatvoru. Na kraju sam ipak probao i radilo je i nisam završio u zatvoru. Osećao sam se kao najveći disident svih vremena, skoro kao da sam pred tenkovske cevi stao! Po tvom komentaru deluje da se i dalje nije poboljšala situacija tj. mora preko vpn?

mora preko vpn, ali nije opasno, koriste svi stranci