Jump to content
IGNORED

torrenti

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Na njemu nema ono sto trazim. Zato sam i napisao "jos neki".

Posted

Šta li to tražiš kad nema kod bugara

Gledah onda u Zalivu

Posted (edited)

Meni bugari završavaju 95% posla, a u ovih 5% palim rutracker.

Koristim ga samo kad moram jer mi je obično mrsko patiti se sa ruskim, plus oni uglavnom sinhronizuju pa onda moraš da biraš audio trake i tako...ali rekao bih da je ponuda prilično bogata.

Sve ostalo sam odavno batalio, ko će se patiti sa tim sranjima što ih gase i menjaju im adrese svakih 5 minuta,

Edited by Ruxin
Posted

Ima li neko nalog na Icerboxu? Potreban mi je jedan broj nekog nedeljnika, a izgleda da je ponuda sajtova za njihovo nabavljanja u poslednje vreme kanda pomal presušila...

• 4 months later...
Posted

Gdje bih mogao naći Amiru Medunjanin? Diskografija, zadnja dva albuma bar?

Posted

mogu pomoci sa damar i silk&stone ako i dalje treba

Posted
mogu pomoci sa damar i silk&stone ako i dalje treba
Hvala, upravo sam dobio pm da ce biti uploadovano danas, ali ako imas vec negdje u cloudu..?
  • 4 months later...
Posted

gde skidate domace filmove? patim se da nadjem muskarci ne placu.

pirati i rusi ne pomazu, a tu prakticno sve nalazim. ok, ne bas sve, sa muzikom cesto imam problema

Posted
21 minutes ago, banecare1 said:

gde skidate domace filmove? patim se da nadjem muskarci ne placu.

pirati i rusi ne pomazu, a tu prakticno sve nalazim. ok, ne bas sve, sa muzikom cesto imam problema

Suviše komplikuješ pretragu ;) 

Spoiler

Posted

@peralozac  

hvala.

vidis, nije mi to palo na pamet jer nisam navikao da gledam preko youtube filmove i serije. u kini gde zna da stuca vpn za gledanje zabranjenih sajtova, ali cu da probam sigurno. 

idealno bi bilo ipak neki sajt sa torrentima za nase filmove i muziku. 

Posted

No worries, igrom slučaja sam baš juče odgledao taj film, pa reko dok je link još aktivan da pomognem ppp kolezi :) 

U vezi sajtova zabranjenih u Kini, kada smo bili u poseti pre par godina pitao sam se koliko je uputno pristupati im preko vpn. Ono, da li zbog provere pošte rizikujem da upropastim odmor i završim u zatvoru. Na kraju sam ipak probao i radilo je i nisam završio u zatvoru. Osećao sam se kao najveći disident svih vremena, skoro kao da sam pred tenkovske cevi stao! Po tvom komentaru deluje da se i dalje nije poboljšala situacija tj. mora preko vpn?

Posted
1 hour ago, peralozac said:

No worries, igrom slučaja sam baš juče odgledao taj film, pa reko dok je link još aktivan da pomognem ppp kolezi :) 

U vezi sajtova zabranjenih u Kini, kada smo bili u poseti pre par godina pitao sam se koliko je uputno pristupati im preko vpn. Ono, da li zbog provere pošte rizikujem da upropastim odmor i završim u zatvoru. Na kraju sam ipak probao i radilo je i nisam završio u zatvoru. Osećao sam se kao najveći disident svih vremena, skoro kao da sam pred tenkovske cevi stao! Po tvom komentaru deluje da se i dalje nije poboljšala situacija tj. mora preko vpn?

mora preko vpn, ali nije opasno, koriste svi stranci