Jump to content
IGNORED

torrenti

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Hvala na savetima!Skinuo i vlc i potplejer i oba imaju ton, jedino što mi vlc secka a ovaj drugi ne da da stavim srpski titl da ga jebeš. Ništa, probaćemo engleski.

Posted
Naravno, za ovakve intervencije VLC je najbolji.Uzgred, zašto još uvek koristite The KMPlayer? Ta priča je završena, projekat je praktično mrtav. Kome je on omiljeni plejer bi morao da proba njegovog naslednika od istog autora: PotPlayer, odličan je.
duboko se izvinjavam što ne pratim ;)nisam imao pojma da je TheKM napušten projekat. Probaću i ovaj Pot. hvala na informacijizapravo (da zakomplikujem još malo;) sad ne koristim ni KM ni GOM nego BSPlayer. :P pre sam ga izbegavao jer mu trebaju externi kodeci, ali me "kupio" sa funkcijom da sam nadje pravi titl - ako postoji on ga sigurno nalazi, pa makar engleski. a i kodeke, mislim da nalazi i instalira sam.
Hvala na savetima!Skinuo i vlc i potplejer i oba imaju ton, jedino što mi vlc secka a ovaj drugi ne da da stavim srpski titl da ga jebeš. Ništa, probaćemo engleski.
a, da sad se sećam zašto sam ostavio da VLC skuplja prašinu iako je uvek prvi na listama video plejera - čini mi se da je i meni seckao, a čini mi se i da podešavanje aspect ratia nije beš jednostavno (ali me ne držite za reč, a i nije bitno)ma nema šanse da ne možeš da staviš srpski titl - čačkaj malo - možda je u pitanju character set?ili da probam sa novim savetom: probaj BSPlayer ;)
Posted
U kombinaciji sa codec packom, pušta sve živo, mrtvo, zombirano i mumificirano, zemaljskog ili nezemaljskog porekla.
... tako nešto, osećam da bi i sa mortadele u drajvu pročitao nešto gledljivo.
Posted
VLC ljudi, nista vam drugo ne treba. kakvi bakraci kodeci, skines VLC i vise nikada ne mislis
s tim da ako imas krsinu od kompa a hoces da pustas dobar snimak vlc ce da stuca, MPC+CCCP ce da sljaka.
Posted

Krenuo da skidam Stander na Korinđarovu preporuku i sve je bilo ok jer thepiratebay nudi opciju (GET TORRENT FILE) odmah desno od crvene kućice pored koje stoji GET THIS TORRENT. Međutim, kada sam potražio druge filmove ova (GET TORRENT FILE) opcija jednostavno ne postoji. ?

Posted

Sklonili su torrent files, sada imaš samo magnet links. Učitaj ih u utorrent i piči sve isto...

Posted (edited)
Sklonili su torrent files, sada imaš samo magnet links. Učitaj ih u utorrent i piči sve isto...
Kako da očitam fajl?editKada kliknem na magnet torent, meni se otvori prozor od torenta potpuno prazan (tamo gde treba da stoji koje sve fajlove skidam - skroz je prazno) i ništa se ne dešava! Edited by eye of the beholder
Posted (edited)
Kako da očitam fajl?editKada kliknem na magnet torent, meni se otvori prozor od torenta potpuno prazan (tamo gde treba da stoji koje sve fajlove skidam - skroz je prazno) i ništa se ne dešava!
fajlovi koje skidaš pojave se tek kasnije, kad krene. treba mu nekad par minuta kad klikneš na ok tj na start. nekom proradi i kasnije, tako da moraš biti strpljiv.posle uđeš u files pa tu izabereš šta hoćeš, a šta nećeš da skineš Edited by garoviks
Posted

Upravo dodjoh da pitam ovo, izludjuje me danima pogotovu kad su serije ili muzicke diskografije u pitanju. Hvala.

Posted

Ne znam da li je pre bilo, ali sada Google srchovanje za torrentom dolazi sa ovom porukom:

In response to a complaint we received under the US Digital Millennium Copyright Act, we have removed 1 result(s) from this page. If you wish, you may read the DMCA complaint that caused the removal(s) at ChillingEffects.org.
Posted (edited)

jel neko citao legal threats na Pirate Bay? Izdvajam njihov odgovor DreamWorksu:

As you may or may not be aware, Sweden is not a state in the United States of America. Sweden is a country in northern Europe. Unless you figured it out by now, US law does not apply here. For your information, no Swedish law is being violated.Please be assured that any further contact with us, regardless of medium, will result ina) a suit being filed for harassmentb) a formal complaint lodged with the bar of your legal counsel, for sending frivolous legal threats.It is the opinion of us and our lawyers that you are ....... morons, and that you should please go sodomize yourself with retractable batons.Please also note that your e-mail and letter will be published in full on http://www.thepiratebay.org.Go fuck yourself.Polite as usual,anakata
:lol: :lol: :lol: Edited by Quince
Posted (edited)

Srbija do Malmea Stokholma nekog jbga! :Hail:

Edited by Indy
Posted (edited)
jel neko citao legal threats na Pirate Bay?
Naravno. Carevi. :)Nego...Izašao µT 3.1.3. Jesu li ga odbanovali na privatnim trekerima? Edited by Jolly Roger
Posted
Izašao µT 3.1.3. Jesu li ga odbanovali na privatnim trekerima?
Ne znam kada je izašao 3.1.3. ali ovaj jedini od privatnih koje koristim i dalje nije odbanovao verziju posle 3.0.Je l' rešen problem sa reportovanjem statsa?