banecare1 Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 hvala. ne otvara se u kini, ali zato imamo viscosity da zaobidjemo great firewall of china. Link to comment
Razzmatazz Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 hvala. ne otvara se u kini, ali zato imamo viscosity da zaobidjemo great firewall of china.Samo ti pričaj na engleskom, baš ti se ide u Da Hinggan Ling da ljuštiš krompir... Link to comment
banecare1 Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 ma mozemo i na srpskom, mislim da nema velike razlike. ne plasim se jer ne koristim вискозност :P za politicku propagandu, vec da se kladim i gledam one filmove :D Link to comment
MayDay Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 nece utorrent nista da mi downloaduje. kliknula sam na znak uzvika u cosku prozora koji ukazuje da postoji neki problem i otvorio mi se novi mali prozorcic gde postoji mogucnost da se izvrsi test.sta mu ovo sad znaci? kako da prikacim taj socket? Link to comment
Tale Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) nece utorrent nista da mi downloaduje. kliknula sam na znak uzvika u cosku prozora koji ukazuje da postoji neki problem i otvorio mi se novi mali prozorcic gde postoji mogucnost da se izvrsi test.sta mu ovo sad znaci? kako da prikacim taj socket? A što na polju "Bandwidth" (gde i stoji putača) ne piše koliki je bandwidth nego samo "France, Paris"? Edited September 19, 2011 by cika tale Link to comment
goofs Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Zna li iko sta se desava sa EUCom? Offline je vec dva dana. Link to comment
Indy Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Koji je najbolji bit torrent klijent za Ubuntu? Link to comment
Indy Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Koji je najbolji bit torrent klijent za Ubuntu?? Link to comment
Skyhighatrist Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Transmission ti ne radi posao? Link to comment
Indy Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Pitam... skinuo sam neki qTorrent. Ne znam ništa o tome (još). Link to comment
hazard Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 (edited) Azureus (to se sada zove nekako drugacije...Vuze?) sljaka i na ubuntuu bez problema.Mada ja sam koristio onaj sto je instaliran po default-u, ne znam kako se zove, i radi sasvim fino Edited January 22, 2012 by hazard Link to comment
Skyhighatrist Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Pa to, Transmission je default torrent client u Ubuntuuuu.Azureus mi je bio cool dok se nije transformisao u Vuze i krenuo da smara svecki (uz ogradu da su ga možda u međuvremenu uljudili, ne znam). Link to comment
Barsa Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Deluge i rtorrent se najcesce koriste za linux, preporuka za deluge lakse ga nariktati. Link to comment
Razzmatazz Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Možda je za ubuntu najbolja kombinacija vmware+xp+utorrent Link to comment
Indy Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Možda je za ubuntu najbolja kombinacija vmware+xp+utorrent Namestio sam upravo to, samo sa virtualboxom. :D Link to comment
Recommended Posts