Jump to content
IGNORED

torrenti

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

hvala. ne otvara se u kini, ali zato imamo viscosity da zaobidjemo great firewall of china.

Posted
hvala. ne otvara se u kini, ali zato imamo viscosity da zaobidjemo great firewall of china.
Samo ti pričaj na engleskom, baš ti se ide u Da Hinggan Ling da ljuštiš krompir...
Posted

ma mozemo i na srpskom, mislim da nema velike razlike. ne plasim se jer ne koristim вискозност :P za politicku propagandu, vec da se kladim i gledam one filmove :D

• 4 weeks later...
Posted

nece utorrent nista da mi downloaduje. kliknula sam na znak uzvika u cosku prozora koji ukazuje da postoji neki problem i otvorio mi se novi mali prozorcic gde postoji mogucnost da se izvrsi test.sta mu ovo sad znaci? kako da prikacim taj socket?post-906-13164208051474.jpg

Posted (edited)
nece utorrent nista da mi downloaduje. kliknula sam na znak uzvika u cosku prozora koji ukazuje da postoji neki problem i otvorio mi se novi mali prozorcic gde postoji mogucnost da se izvrsi test.sta mu ovo sad znaci? kako da prikacim taj socket?post-906-13164208051474.jpg
A što na polju "Bandwidth" (gde i stoji putača) ne piše koliki je bandwidth nego samo "France, Paris"? Edited by cika tale
  • 4 months later...
Posted

Zna li iko sta se desava sa EUCom? Offline je vec dva dana.

Posted

Koji je najbolji bit torrent klijent za Ubuntu?

Posted
Koji je najbolji bit torrent klijent za Ubuntu?
?
Posted

Transmission ti ne radi posao?

Posted

Pitam... skinuo sam neki qTorrent. Ne znam ništa o tome (još).

Posted (edited)

Azureus (to se sada zove nekako drugacije...Vuze?) sljaka i na ubuntuu bez problema.Mada ja sam koristio onaj sto je instaliran po default-u, ne znam kako se zove, i radi sasvim fino

Edited by hazard
Posted

Pa to, Transmission je default torrent client u Ubuntuuuu.Azureus mi je bio cool dok se nije transformisao u Vuze i krenuo da smara svecki (uz ogradu da su ga možda u međuvremenu uljudili, ne znam).

Posted

Deluge i rtorrent se najcesce koriste za linux, preporuka za deluge lakse ga nariktati.

Posted

Možda je za ubuntu najbolja kombinacija vmware+xp+utorrent :lol:

Posted
Možda je za ubuntu najbolja kombinacija vmware+xp+utorrent :lol:
Namestio sam upravo to, samo sa virtualboxom. :D