Jump to content
IGNORED

torrenti

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

Ista situacija i u mene, evo vec 2 dana. Spamovali su u zadnje vreme sa onim "molbama" za donacijama, nije nemoguce da se ugasio sajt zbog hostinga.edit: sad malo prosurfah, neki dzumbus sa DNSovima je, ovo je sad adresa -> http://85.17.188.77

Edited by goofs
  • 3 weeks later...
Posted

kada skidate serije, da li titlove skidate za svaku epizodu pojedinačno? ako ne, gde i kako to radite?

Posted
kada skidate serije, da li titlove skidate za svaku epizodu pojedinačno? ako ne, gde i kako to radite?
ovdehttp://www.prijevodi-online.org/serije
  • 3 weeks later...
Posted

Ima li neka torent "trafika" na kojoj mogu da se "kupuju" samo HD materijali.

Posted

Narafski. Uglavnom imaju HD u imenu. Ja sam skidao sa hdbits.ro, ako se dobro secam, ali su mi deaktivirali nalog jer sam bio neaktivan. Idi na sajt koji prati registracije, pa vidi da li je nesto otvoreno, ili ako su zatvorene registracije - da znas za koji sajt da moljakas invajt

• 2 weeks later...
Posted

ne mrem da sidujem rutrackerske torente. ajdučijo, trošite li to i more li vas isti jadi? :(

Posted
Idi na sajt koji prati registracije, pa vidi da li je nesto otvoreno, ili ako su zatvorene registracije - da znas za koji sajt da moljakas invajt
link?pa cu nekako da se snadjem ...
  • 2 weeks later...
Posted

Nisu torrenti, al' nisam znao gde da turim molbu - ak' neko može da me "uvede" na MaXxed Football, bio bih mu zahvalan...

Posted
Sele se u Crnu Goru, razlog je za proslavu. Požurite.
jel ima neko invite
Posted
jel ima neko invite
Imam ja..
Posted
jel ima neko invite
Javi se ukoliko ti Roger nije poslao.
  • 3 weeks later...
Posted

u poslednje vreme trosim torrentday - ratio, ali kad se registrujes dobijes par giga i kad drzis torente aktivnima dobijas bonus poene koje mozes kasnije da zamenis za gigabajte.