levi Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 jel ovo trebalo da bude prvi prenos bejzbola u sezoni? nisam video do sada da su prenosili
Nesh Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 33 minutes ago, levi said: jel ovo trebalo da bude prvi prenos bejzbola u sezoni? nisam video do sada da su prenosili Koliko sam pratio, trebalo je da bude prvi prenos...najavljivali su i Toronto - Hjuston za sutra.
Mario Kempes Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Najavljuju po mrezama insajderi da od 01.07 krece još 4 Arene u HD i biće ih ukupno 10 .Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
DrIlic Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Misliš, 9 standardnih Arena (1-9) plus Fight, E Sports i 1x2?
Mario Kempes Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Misliš, 9 standardnih Arena (1-9) plus Fight, E Sports i 1x2? Arena Sport 1-9 plus ArenaSport 1x2Послато са SM-G610F помоћу Тапатока 1
DrIlic Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Evo sa Benchmarka sta kazu generalno za Iris TV: Quote E sad, promoter je bio kod mene u stanu skoro sat vremena i uz kaficu sam uspeo da saznam neke zanimljive informacije, na primer: Arena Sport 6,7,8 i 9 bice uvrsceni u ponudu najverovatnije u julu mesecu. Italijanska fudbalska liga definitivno ostaje na Areni i naredne tri godine. Planira se kupovina Premijer lige kada Englezi raspisu tender za ovo podrucje. CineStar Premiere 1 i 2 bice uvrsceni u ponudu najverovatnije u septembru. Takodje, ocekuje se da do kraja godine u ponudu bude uvršćena i Prva Plus. https://forum.benchmark.rs/threads/iris-tv-mts.476186/post-6394019
goofs Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 On 2.6.2021. at 8:31, Jozef K. said: Sportowa add on na Kodiju vrhunski radi. A tu je i Rokkr, koji je doduše sada krenuo sa kampanjom godišnje pretplate 20€, ali može da se gleda još uvek džaba. NBA, Arene, sve što treba. Koliko to stabilno radi, placeni ili ne, nebitno? Kad god sam gledao nesto preko KODIja nije bilo idealno, umre stream nekad posle 5 a nekad posle 25min, onda gasi aplikaciju, startuj ponovo, smara. A vidim da i taj Arenacloud radi po istom principu, a jos ti i uzmu 1000 kinti mesecno za to.
Jozef K. Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 11 minutes ago, goofs said: Koliko to stabilno radi, placeni ili ne, nebitno? Kad god sam gledao nesto preko KODIja nije bilo idealno, umre stream nekad posle 5 a nekad posle 25min, onda gasi aplikaciju, startuj ponovo, smara. A vidim da i taj Arenacloud radi po istom principu, a jos ti i uzmu 1000 kinti mesecno za to. Na kodiju ta sportowa je odlična. Ako hoćeš NBA i slično. Na rokkr Arene su promenjive. Sinoć nisam imao zvuk na Arena sport 1 kada su igrali Partizan i Mega. Opet finale kupa sam odgledao bez problema. 1
levi Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 majstori danas pustili reprizu Utah - Clipers, ali G2, a ne sinoćnu utakmicu. kakve legende
James Marshall Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Ma ništa je to, evo SK trenutno pušta na četvorici trku F1 od prije mjesec dana
Mario Kempes Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Sta se desilo Edinu i Koletu vidim da posle finala ABA lige ne komentarišu greske sudija veceras i to očigledne [emoji23]Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 jel tehnički moguće da da su nešto zbudžili pa ne mogu da uradim screenshot na iris-u?
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 iris, sa mobilnog 7-8 puta sam pokušao i tjorak nemoguće da je blank frame bio svaki puto
Recommended Posts