Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

Nemaju Edin i Kole veze s tim. 
Samo sprovode preporuku i ucestvuju u tome .Voljno nevoljno nebitno .I to slušamo u prenosima ovih dana .

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Posted

Arena tokom finala kupa imala udeo u gledanosti od 17%.

Posted

nemam vise arene hd na 700-704 kanalima kod mts. zna ko u cemu je problem?

Posted

a ostale hd kanale?

meni su jednom nestali svi hd kanali, kad sam obnavljao ugovor, jer "nemam tehničkih mogućnosti". trebalo je malo vremena im objasnim da sigurno ima tehničkih mogućnosti jer sam tokom celog trajanja prvog ugovora imao hd kanale

Posted
7 minutes ago, levi said:

a ostale hd kanale?

meni su jednom nestali svi hd kanali, kad sam obnavljao ugovor, jer "nemam tehničkih mogućnosti". trebalo je malo vremena im objasnim da sigurno ima tehničkih mogućnosti jer sam tokom celog trajanja prvog ugovora imao hd kanale

moguce da je to. obnovio ugovor, a kako je krenula bejzbol sezona gledam samo mlb.tv. sad hteo da pogledam basket i vidim da nemam nijedan hd kanal

Posted

Denver Portland non stop koci i secka, mislim da je ovo najgori placeni servis koji sam ikada koristio. Osim mts tv go, to je bilo i gore.

Posted

Sportowa add on na Kodiju vrhunski radi. A tu je i Rokkr, koji je doduše sada krenuo sa kampanjom godišnje pretplate 20€, ali može da se gleda još uvek džaba. NBA, Arene, sve što treba.

Posted

Na SK trenutno ide brdo prijateljskih fudbalskih utakmica, Liga nacija musko zenska u odbojci, zavrsnice u kosarci u Nemackoj, Turskoj, finala baraza druge lige u Spaniji, final 8 u vaterpolu a na Areni jedno veliko nista. 

Posted

što, na Areni svetsko prvenstvo u hokeju i plejof NBA i Endese, bolje nego sve to kod Šolaka dok ne počne EP

Posted

To prvenstvo u hokeju, jel igraju najbolji igraci? Ispao sam iz pracenja hokeja a realno vrhunski je sport, ne znam dal da pratim. 

Posted

Bolji je mnogo NHL playoff od SP. A NHL je na SK.

Posted

Posted

Najavljuju danas u vise navrata bezbol utakmicu St.Luis - Cincinnati, najavljuju je i u 19:55, utakmica treba da pocne u 20:00, pise i u programu, ali avaj... u 20:00 pustaju ladno snimak Mancester - Viljareal bez ikakvog obavestenja (ili sam kinuo, pa sam ga propustio...u tom slucaju se izvinjavam). Bezbol utakmica se igra, nije odlozena ili otkazana.

Posted (edited)

Kad sam vec tu, nema bezbola, ali ima snimka hokeja SAD - CAN....jel ovo Zvoncica Mihajlovski komentarise hokej, rekao bih da je njegov glas?

Edited by Nesh
Posted

Zvonka izvlače iz naftalina u jednom godišnje  kad je SP u hokeju, da sukomentariše