Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

Probao sam da se ulogujem na moj.mts.rs da aktiviram. Tamo naravno nema te opcije za aktivaciju.

Probao sam i preko aplikacije mojMTS, ali ni tamo, naravno, nema te opcije.

Ziveo Telekom!

Posted
Ma i ja sam kupio, sta cu, na sbb-u sam, ne mogu da se bakcem sa strimovima a bas sada jedino pratim LS i ling-long. Valjda ce da spuste, ako ne platicu ova 2,3 meseca i posle nema potrebe vise...
Isto kupio.Mada stvarno su mogli da se potrude kad je već krenula komercijalna upotreba i da poboljšaju prvo softver koji imaju a ne da koriste GO4YU softver koji već imaju . Pojačaju protok i kvalitet slike u odnosu na promo period , puste frame rate kako dolikuje sportskim prenosima od minimum 50 .Možda ponude bar 1 kanal u u 4K rezoluciji ili opciju slika u slici zbog sportskih prenosa. Za servis od 10 eura to je minimum neki .
Dal neko od njih uopšte prati reakcije korisnika da mi je znati ?

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Posted
Probao sam da se ulogujem na moj.mts.rs da aktiviram. Tamo naravno nema te opcije za aktivaciju.

Ziveo Telekom!

Instaliraj na telefonu aplikaciju pa se tu prijavi i plati u odeljku moja Arena.Radice ti na svim uredjajima prijava ali samo na jednom uređaju moći ćeš da gledaš .

Posted

ja nemam problem sa iptv listom koja ima sasvim solidne arene, taman mi toliko treba koliko i pratim u zadnje vreme..

značilo bi mi da je plaćam zbog 7 dana unazad ili kad bi imali mogućnost gledanja sa kompa, ovako ništa od mene...

Posted
8 minutes ago, Mario Kempes said:

Instaliraj na telefonu aplikaciju pa se tu prijavi i plati u odeljku moja Arena.Radice ti na svim uredjajima prijava ali samo na jednom uređaju moći ćeš da gledaš .

Imam instalirano na tabletu i preko google play aplikacije na LG TV posto nemam jos uvek aplikaciju za tv da radi.

Posted

Taman 2x3o eura plus ko je oženjen neka užicka i od žene i eto cele godine, taman im vratiš pare koje nam kao fora daju i eto arena:whistle:

Posted
36 minutes ago, Milosh76 said:

Ziveo Telekom!

Ima na MojMTS sad proveravao - pod opcijom aplikacije: NBA Pass, Deezer i nova opcija Arena Cloud. Kad udješ na to biraš Silver 1099 Din, Gold 1299 Din ili Aca Lukas 349 Din :laugh:

Posted
2 minutes ago, ducca said:

Aca Lukas 349 Din :laugh:

:rolf::vesala:

Posted
25 minutes ago, ducca said:

Ima na MojMTS sad proveravao - pod opcijom aplikacije: NBA Pass, Deezer i nova opcija Arena Cloud. Kad udješ na to biraš Silver 1099 Din, Gold 1299 Din ili Aca Lukas 349 Din :laugh:

To kod mene nema. Evo sad i devojcici iz MTS podrske zabagovala tzv aplikacija pa ne moze da me aktivira

Posted
To kod mene nema. Evo sad i devojcici iz MTS podrske zabagovala tzv aplikacija pa ne moze da me aktivira
Uradi up date aplikacije moj MTS sa play prodavnice i imaćeš opciju kupovinu AreneClaud .Nisam imao ni ja dok nisam to uradio .Možes onda i da plaćaš uz telefonski racun na kraju meseca a ne preko platne kartice

Posted

Imaju TEHNICKIH PROBLEMA sa MTS i zato ne radi...mozda rese do kraja dana, a mozda i ne,.. preko telefona cujem zurku... AKo ste mislili da MTS ima najgori korisnicki servis ikada... nema, ArenaCLoud je gori

• Haha 1
Posted

Uradi update moj MTS i imaš opciju aktiviraj ArenaClaud .Ne treba ti korisnički servis uopštee229d4552e88eb2de147a94bca401d2c.jpg

Posted (edited)

Aktivirao sam preko MTS podrske, ali postoje tehnicki problemi i zato nemam sliku... ti problemi su izmedju MTS i ArenaClouda... kakvi god da su jos uvek postoje.

Inace sam odradio UPDATE aplikacije MojMTS i nemam tu opciju i dalje...

Imam to preko weba... i pise da je aktiviran SILVER, ali dzaba kad ne radi

Edited by Milosh76
Posted

Radi, sad sam proveravao...

Jebuckaju te ko za vakcinu :covid19:

• Haha 1