Milosh76 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Probao sam da se ulogujem na moj.mts.rs da aktiviram. Tamo naravno nema te opcije za aktivaciju. Probao sam i preko aplikacije mojMTS, ali ni tamo, naravno, nema te opcije. Ziveo Telekom!
Mario Kempes Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Ma i ja sam kupio, sta cu, na sbb-u sam, ne mogu da se bakcem sa strimovima a bas sada jedino pratim LS i ling-long. Valjda ce da spuste, ako ne platicu ova 2,3 meseca i posle nema potrebe vise...Isto kupio.Mada stvarno su mogli da se potrude kad je već krenula komercijalna upotreba i da poboljšaju prvo softver koji imaju a ne da koriste GO4YU softver koji već imaju . Pojačaju protok i kvalitet slike u odnosu na promo period , puste frame rate kako dolikuje sportskim prenosima od minimum 50 .Možda ponude bar 1 kanal u u 4K rezoluciji ili opciju slika u slici zbog sportskih prenosa. Za servis od 10 eura to je minimum neki .Dal neko od njih uopšte prati reakcije korisnika da mi je znati ?Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Mario Kempes Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Probao sam da se ulogujem na moj.mts.rs da aktiviram. Tamo naravno nema te opcije za aktivaciju. Probao sam i preko aplikacije mojMTS, ali ni tamo, naravno, nema te opcije. Ziveo Telekom! Instaliraj na telefonu aplikaciju pa se tu prijavi i plati u odeljku moja Arena.Radice ti na svim uredjajima prijava ali samo na jednom uređaju moći ćeš da gledaš .Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
zoki Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 ja nemam problem sa iptv listom koja ima sasvim solidne arene, taman mi toliko treba koliko i pratim u zadnje vreme.. značilo bi mi da je plaćam zbog 7 dana unazad ili kad bi imali mogućnost gledanja sa kompa, ovako ništa od mene...
Milosh76 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 8 minutes ago, Mario Kempes said: Instaliraj na telefonu aplikaciju pa se tu prijavi i plati u odeljku moja Arena.Radice ti na svim uredjajima prijava ali samo na jednom uređaju moći ćeš da gledaš . Послато са SM-G610F помоћу Тапатока Imam instalirano na tabletu i preko google play aplikacije na LG TV posto nemam jos uvek aplikaciju za tv da radi.
arkonada Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Taman 2x3o eura plus ko je oženjen neka užicka i od žene i eto cele godine, taman im vratiš pare koje nam kao fora daju i eto arena
ducca Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 36 minutes ago, Milosh76 said: Probao sam da se ulogujem na moj.mts.rs da aktiviram. Tamo naravno nema te opcije za aktivaciju. Probao sam i preko aplikacije mojMTS, ali ni tamo, naravno, nema te opcije. Ziveo Telekom! Ima na MojMTS sad proveravao - pod opcijom aplikacije: NBA Pass, Deezer i nova opcija Arena Cloud. Kad udješ na to biraš Silver 1099 Din, Gold 1299 Din ili Aca Lukas 349 Din
Milosh76 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 25 minutes ago, ducca said: Ima na MojMTS sad proveravao - pod opcijom aplikacije: NBA Pass, Deezer i nova opcija Arena Cloud. Kad udješ na to biraš Silver 1099 Din, Gold 1299 Din ili Aca Lukas 349 Din To kod mene nema. Evo sad i devojcici iz MTS podrske zabagovala tzv aplikacija pa ne moze da me aktivira
Mario Kempes Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 To kod mene nema. Evo sad i devojcici iz MTS podrske zabagovala tzv aplikacija pa ne moze da me aktiviraUradi up date aplikacije moj MTS sa play prodavnice i imaćeš opciju kupovinu AreneClaud .Nisam imao ni ja dok nisam to uradio .Možes onda i da plaćaš uz telefonski racun na kraju meseca a ne preko platne kartice Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Milosh76 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Imaju TEHNICKIH PROBLEMA sa MTS i zato ne radi...mozda rese do kraja dana, a mozda i ne,.. preko telefona cujem zurku... AKo ste mislili da MTS ima najgori korisnicki servis ikada... nema, ArenaCLoud je gori 1
Mario Kempes Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Uradi update moj MTS i imaš opciju aktiviraj ArenaClaud .Ne treba ti korisnički servis uopšteПослато са SM-G610F помоћу Тапатока
Milosh76 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) Aktivirao sam preko MTS podrske, ali postoje tehnicki problemi i zato nemam sliku... ti problemi su izmedju MTS i ArenaClouda... kakvi god da su jos uvek postoje. Inace sam odradio UPDATE aplikacije MojMTS i nemam tu opciju i dalje... Imam to preko weba... i pise da je aktiviran SILVER, ali dzaba kad ne radi Edited March 15, 2021 by Milosh76
Dankan Ajdaho Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Radi, sad sam proveravao... Jebuckaju te ko za vakcinu 1
Recommended Posts