John Coltrane Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 I meni puca svakih 5min. Sreća pa imam alternativni izvor.
Facundo Orellana Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Katastrofalno radi. Za ovo hoće da uzimaju više od 1000 kinti mesečno. Ok je šljakalo meni do današnjeg dana, ali pretpostavljam da rukomet (mada je pucala i tada par puta) i utakmice Serie A ne privlače broj korisnika kao derbi.
zoki Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Em secka i koči, em prelazak sa jednog na drugi kanal traje 3,4 sekunde.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Cane Vukic Prebranac Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Мени на мобу није могло ни да покрене канал а иначе ради топ
jorma shparga Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 negde od poluvremena kao da se sredilo, ali da je katastrofa da ti 15 dana pred pocetak dranja s pretplatom ovako zabode platforma, jeste
Milosh76 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 https://arenacloudtv.com/home/ Jel to nema aplikacije za LG SmartTV ili sam ja corav?Trenutno mi radi preko android app, ali ne bih placao ako ce prestati da radi
theanswer Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 On 13.2.2021. at 23:49, Cane Vukic Prebranac said: Мени на мобу није могло ни да покрене канал а иначе ради топ takođe ne treba dizati frku ipak sad oko toga jer će broj ljudi koji je budu kupili sigurno biti desetostruko manji od onog koji bi gledao za dž derbi 1
arkonada Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 34 minutes ago, Milosh76 said: https://arenacloudtv.com/home/ Jel to nema aplikacije za LG SmartTV ili sam ja corav? Trenutno mi radi preko android app, ali ne bih placao ako ce prestati da radi Nije još izašla za LG, najavljuju je uskoro mada to uskoro trraje
Dankan Ajdaho Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 1 hour ago, Milosh76 said: https://arenacloudtv.com/home/ Jel to nema aplikacije za LG SmartTV ili sam ja corav? Trenutno mi radi preko android app, ali ne bih placao ako ce prestati da radi 28 minutes ago, arkonada said: Nije još izašla za LG, najavljuju je uskoro mada to uskoro trraje Quote Poštovani, > > šta je sa LG smart televizorima? > > Hoćete li omogućiti rad vaše aplikacije i na tim uređajima? > > Lp Poštovani, Naša aplikacija za LG televizore je trenutno u finalnom stadijumu proizvodnje, tj. sama aplikacija je kompletirana i čeka se odobrenje od strane LG App prodavnice. Nadamo se dostupnosti iste u što kraćem roku i naravno pružićemo obaveštenje kroz naše socijalne platforme čim navedena opcija bude dostupna. Srdačan pozdrav, ArenaCloud korisnički servis 1 1
ducca Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 Ne šljaka Cloud preko Eon app ili mi se čini?A ni na mob
Milosh76 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Pre sat vremena radio cloud normalno... sad mi izbacuje "greska pri prijavi" I to bas kad pocinje LS...
zoki Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Ne šljaka Cloud preko Eon app ili mi se čini?A ni na mob Meni isto ne radi preko eon boxa..Platio bi im onaj najmanji paket sa samo arenama, sve preko toga nikako.. Iptv kinez zakon Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
jorma shparga Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 bogovi za elektrotehniku i kompjutere... idem da kupim godisnju pretplatu iz ovih stopa 1
Dankan Ajdaho Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Arena radi upravo onako kao i bilo šta drugo što ima ikakve veze s Naprdnjacima.
Recommended Posts