zoki Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 Meni šljaka mada im je interface užasan. Btw kako mogu da znam koliko memorije imam na EON boxu posto su mi sve app na njemu, nemam smart tv?Klikni na dugme sa krugom ispod OK dugmeta, izaberi podešavanja (gore desno kod sata).. Idi na podešavanja uređaja i tu onda memorijski prostor.. Tu imaš samo jednu opciju, klik na nju i videćeš koliko ima slobodno Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
John Coltrane Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 2 hours ago, zoki said: Klikni na dugme sa krugom ispod OK dugmeta, izaberi podešavanja (gore desno kod sata).. Idi na podešavanja uređaja i tu onda memorijski prostor.. Tu imaš samo jednu opciju, klik na nju i videćeš koliko ima slobodno Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Probaću kad dodjem s posla. Hvala ti.
arkonada Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 15 hours ago, John Coltrane said: Btw kako mogu da znam koliko memorije imam na EON boxu posto su mi sve app na njemu, nemam smart tv? U okviru toga spiska kada klikneš na memorijski prostor kao što ti je Zoki objasnio na kraju je opcija dostupno koliko imaš, a malo iznad toga ti je keširani podaci pa i to možeš da očistiš ako bude gusto sa prostorom
Milosh76 Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 4 minutes ago, arkonada said: U okviru toga spiska kada klikneš na memorijski prostor kao što ti je Zoki objasnio na kraju je opcija dostupno koliko imaš, a malo iznad toga ti je keširani podaci pa i to možeš da očistiš ako bude gusto sa prostorom ArenaCloud aplikacija ne funkcionise jos uvek na LG smart televizorima? Cak ni tako preko EON-a?
arkonada Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 Ja nisam instalirao jer imam i mts ali ljudi na benchmarku kažu da može preko eon boxa, idi u googlplay i ukucaj arenacloud u pretragu, ima aplikacije pa instaliraj, jedino što neki imaju problema sa logovanjem
Milosh76 Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 pa nema aplikacije, zato i pitam...ima Arena+ sto nije to
arkonada Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 ima, ja sada ukucao una eon boksu u guglplej arena cloud i pojavi se aplikacija 1
Milosh76 Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 ima, ja sada ukucao una eon boksu u guglplej arena cloud i pojavi se aplikacijaRADISkinuo app, user 003816 broj telefona, pass mi je isti kod koji sam koristio za tablet Radi u isto vreme i na tabletu Arena a na tv Arena2 1
John Coltrane Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 7 hours ago, zoki said: Klikni na dugme sa krugom ispod OK dugmeta, izaberi podešavanja (gore desno kod sata).. Idi na podešavanja uređaja i tu onda memorijski prostor.. Tu imaš samo jednu opciju, klik na nju i videćeš koliko ima slobodno Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 4 hours ago, arkonada said: U okviru toga spiska kada klikneš na memorijski prostor kao što ti je Zoki objasnio na kraju je opcija dostupno koliko imaš, a malo iznad toga ti je keširani podaci pa i to možeš da očistiš ako bude gusto sa prostorom Imam 4,6GB ukupno od toga samo 2GB koristim, 460MB je keširano. EON, YT, HBO GO, IPTV Smarters i sad Arena Cloud (ako zanemarimo one sitne Google "sistemske"). Još nema Netflixa koji sam planirao da instaliram, ali i ne znam šta bih još mogao. Hvala vam obojici još jednom.
El Guapo Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Meni Arena cloud neće da se instalira sa Play tore-a, iako se pojavljuje, ručno sam je instalirao, ali je slika okrenuta naopako, ne znam kako da to sredim.
copkillah Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 7 minutes ago, El Guapo said: Meni Arena cloud neće da se instalira sa Play tore-a, iako se pojavljuje, ručno sam je instalirao, ali je slika okrenuta naopako, ne znam kako da to sredim. Da li ti je možda zaključano rotiranje ekrana na telefonu?
El Guapo Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Meni Arena cloud neće da se instalira sa Play tore-a, iako se pojavljuje, ručno sam je instalirao, ali je slika okrenuta naopako, ne znam kako da to sredim. Radi se o TV-u i Mi BoxS-u.
zoki Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 okreni tv naopako ok, sam ću izaći.. šta znam, ja bih deinstalirao pa ponovo probao.. imam i ja mi box, nikakav problem nisam imao do sad..
djeneralche Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 I na prvom vecem opterecenju u vidu Partizan Zvezda utakmica Arena Claud se raspala. 1 1
Recommended Posts