Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted
Kad je finale ncaa, i je li je na areni 1?
aha, ponedeljak na utorak u 3:20.inache, stvarno obozavam ovaj forum. ovde da dodje recimo vlada jovanovic i kaze jerrells je juche na treningu udario milosavljevica i zato je kaznjen jednom platom, makar 10 ljudi bi ga ubedjivalo da to nije istina...
Posted

Imam info (a znate da inače ne insajderišem) da je ovo što je napisao Nenad 101% tačno. Arena je kupila na veresiju i može je spasti jedino da poljubi papuču SBBu.

Posted
aha, ponedeljak na utorak u 3:20.inache, stvarno obozavam ovaj forum. ovde da dodje recimo vlada jovanovic i kaze jerrells je juche na treningu udario milosavljevica i zato je kaznjen jednom platom, makar 10 ljudi bi ga ubedjivalo da to nije istina...
pominjao je tegeltija valjda da je pre neki dan bilo neko sranje na treningu partizana. jesi ovo hipoteticka situacija ili...:D
Posted
pominjao je tegeltija valjda da je pre neki dan bilo neko sranje na treningu partizana. jesi ovo hipoteticka situacija ili...:D
potpuno hipotetichka, stvarno :D
Posted

A šta je sa vanrednim sastankom RRA zbog Arene? To smo zaboravili da pomenemo.

Posted
aha, pogotovo da me tako ownuju, kao ti sada...
ti na ovom topiku ownujes sam sebe, nema to nikakve veze sa mnom.
Posted
ti na ovom topiku ownujes sam sebe, nema to nikakve veze sa mnom.
nemoj tako, objasnio si ti dosta toga. moze josh neka lekcija sa polja tehnike, please?
Posted (edited)
nemam ja shta da mislim, ja tachno znam zbog chega nema ovih prenosa.
ali nije tvoje da pricas o tome? jbt, mene ta prica o areni stvarno zanima, ali me vasa sportska izdrkavanja uopste ne zanimaju i ne znam nista o tome. je l postoji varijanta da neko ko ne prati sport, niti sportski deo foruma, sazna nesto o celoj prici? Edited by Grunf
Posted
nemoj tako, objasnio si ti dosta toga. moze josh neka lekcija sa polja tehnike, please?
ajd i ti kazi svoje vidjenje problema, pa ce ostatak populacije izabrati ono koje mu se najvise svidja <_< ako sam dobro pratio diskusiju imamo do sada dve price renne-ovu i nenadovu, fali jos tvoja da bi bilo kompletnohvala
Posted

Nije njegovo da prica vec samo da kaze da ostale nisu tacne a mi da pogadjamo dalje.

Posted
Nije njegovo da prica vec samo da kaze da ostale nisu tacne a mi da pogadjamo dalje.
a reci, zar nije tako zanimljivije?
Posted
a reci, zar nije tako zanimljivije?
a, znaci bio sam u pravu; samo kenjas bezveze. ali ionako nije tvoje da pricas o tome.dry.gif
Posted
ovo nije tachno. sledeca teorija?
Pokvarila se tehnika za seriju A, ACB, Francuski fudbal i sve ostalo, ali nije za Primeru, NCAA, srpski fudbal i vaterpolo?
Posted

Da ponovim i ja pitanje: ima li uopšte ovde nekog ko može da mi makar naznači da li da uzimam taj jebeni paket sa Arenom ili ne? Fudbala će biti ili neće?Insajderi™ stop.