Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pogodi jezik

Featured Replies

Guarani?
Ne.
:o Da li se govori na Andima?
Da :D
  • Replies 149
  • Views 16.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kecua?

• Author

Sad sam prekopavao po youtubeu i na quechui zaista postoji narodna muzika sa ovako visokim zenskim glasovima. Malo me bune ovi zaokrugljeni vokali koje cujem, no hajde da vidimo sta Bolek kaze. A da sam mogao da se zakunem da je Azija, mogao sam.

Kecua?
Yep. :) I to Ayacucho Quechua
  • Author

Da li je ovaj fajl s pesmom bio kompletan? Ako nije, smem li izvoljevati?Wish list:1. Link do celog fajla, moze i youtube clip, komada jedan2. reci pesme ili makar naziv pesme, da bih nasao tekst, komada jedanAgradeci?ndote de antemano, C.A.

• Author

Usput, iz naseg ugla, quechua izgleda ima jako interesantnu rec za broj 5:

pichqa

:unsure:

Da li je ovaj fajl s pesmom bio kompletan? Ako nije, smem li izvoljevati?Wish list:1. Link do celog fajla, moze i youtube clip, komada jedan2. reci pesme ili makar naziv pesme, da bih nasao tekst, komada jedanAgradeci?ndote de antemano, C.A.
Ja sam ga okacio kako sam ga nasao, a tekst mozes naci ovde: http://www.andes.org/songs.html Treca pesma - Hina Ripuchun Chay UrpiS tim sto i ja mislim da to nije cela pesma, posto tekst zasigurno ne odgovara ovoj verziji, vec samo neki delovi. :)
  • Author

Thanks

• Author

Delijo, očekujemo novi zadatak. -_-

Novi

• Author
:lolol: za pesmu. Romani/romski? (mora biti neka varijanta iz Srbije). Neverovatno kako se fonetika promenila u odnosu na indijske jezike. Kao da govore srpski, manje vishe.

Edited by crveni autobus

:thumbup: CiganjskiZvonko Demirovic sa pesmom KeskandzikaRadila je do skoro TV stanica Khrlo e Romengo na kojoj je bila gomila ovakvih likova :D

Edited by Delija67

• Author

Evo novog. Laganica. Ako dođe Lekbo, onda će verovatno i da razume, pa će prema tome da pogodi. A ima šanse da će i mnogi drugi razumeti veći deo. ...DivShare File - jezik 7.mp3Edit. Evo i boomp3 linka, ako neko ište.

Edited by crveni autobus

ladino ?

• Author

Nije, ali jeste romanski jezik.