Ulven Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Guarani?Ne. :o Da li se govori na Andima?Da :D
bus Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Sad sam prekopavao po youtubeu i na quechui zaista postoji narodna muzika sa ovako visokim zenskim glasovima. Malo me bune ovi zaokrugljeni vokali koje cujem, no hajde da vidimo sta Bolek kaze. A da sam mogao da se zakunem da je Azija, mogao sam.
bus Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Da li je ovaj fajl s pesmom bio kompletan? Ako nije, smem li izvoljevati?Wish list:1. Link do celog fajla, moze i youtube clip, komada jedan2. reci pesme ili makar naziv pesme, da bih nasao tekst, komada jedanAgradeci?ndote de antemano, C.A.
bus Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Usput, iz naseg ugla, quechua izgleda ima jako interesantnu rec za broj 5: pichqa
Ulven Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Da li je ovaj fajl s pesmom bio kompletan? Ako nije, smem li izvoljevati?Wish list:1. Link do celog fajla, moze i youtube clip, komada jedan2. reci pesme ili makar naziv pesme, da bih nasao tekst, komada jedanAgradeci?ndote de antemano, C.A.Ja sam ga okacio kako sam ga nasao, a tekst mozes naci ovde: http://www.andes.org/songs.html Treca pesma - Hina Ripuchun Chay UrpiS tim sto i ja mislim da to nije cela pesma, posto tekst zasigurno ne odgovara ovoj verziji, vec samo neki delovi. :)
bus Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 (edited) za pesmu. Romani/romski? (mora biti neka varijanta iz Srbije). Neverovatno kako se fonetika promenila u odnosu na indijske jezike. Kao da govore srpski, manje vishe. Edited November 29, 2007 by crveni autobus
Delija67 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 (edited) CiganjskiZvonko Demirovic sa pesmom KeskandzikaRadila je do skoro TV stanica Khrlo e Romengo na kojoj je bila gomila ovakvih likova :D Edited November 29, 2007 by Delija67
bus Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 (edited) Evo novog. Laganica. Ako dođe Lekbo, onda će verovatno i da razume, pa će prema tome da pogodi. A ima šanse da će i mnogi drugi razumeti veći deo. ...DivShare File - jezik 7.mp3Edit. Evo i boomp3 linka, ako neko ište. Edited November 29, 2007 by crveni autobus
Recommended Posts