Jump to content

Pogodi jezik

Featured Replies

Guarani?
Ne.
:o Da li se govori na Andima?
Da :D

Kecua?

• Author

Sad sam prekopavao po youtubeu i na quechui zaista postoji narodna muzika sa ovako visokim zenskim glasovima. Malo me bune ovi zaokrugljeni vokali koje cujem, no hajde da vidimo sta Bolek kaze. A da sam mogao da se zakunem da je Azija, mogao sam.

Kecua?
Yep. :) I to Ayacucho Quechua
  • Author

Da li je ovaj fajl s pesmom bio kompletan? Ako nije, smem li izvoljevati?Wish list:1. Link do celog fajla, moze i youtube clip, komada jedan2. reci pesme ili makar naziv pesme, da bih nasao tekst, komada jedanAgradeci?ndote de antemano, C.A.

• Author

Usput, iz naseg ugla, quechua izgleda ima jako interesantnu rec za broj 5:

pichqa

:unsure:

Da li je ovaj fajl s pesmom bio kompletan? Ako nije, smem li izvoljevati?Wish list:1. Link do celog fajla, moze i youtube clip, komada jedan2. reci pesme ili makar naziv pesme, da bih nasao tekst, komada jedanAgradeci?ndote de antemano, C.A.
Ja sam ga okacio kako sam ga nasao, a tekst mozes naci ovde: http://www.andes.org/songs.html Treca pesma - Hina Ripuchun Chay UrpiS tim sto i ja mislim da to nije cela pesma, posto tekst zasigurno ne odgovara ovoj verziji, vec samo neki delovi. :)
  • Author

Thanks

• Author

Delijo, očekujemo novi zadatak. -_-

Novi

• Author
:lolol: za pesmu. Romani/romski? (mora biti neka varijanta iz Srbije). Neverovatno kako se fonetika promenila u odnosu na indijske jezike. Kao da govore srpski, manje vishe.

Edited by crveni autobus

:thumbup: CiganjskiZvonko Demirovic sa pesmom KeskandzikaRadila je do skoro TV stanica Khrlo e Romengo na kojoj je bila gomila ovakvih likova :D

Edited by Delija67

• Author

Evo novog. Laganica. Ako dođe Lekbo, onda će verovatno i da razume, pa će prema tome da pogodi. A ima šanse da će i mnogi drugi razumeti veći deo. ...DivShare File - jezik 7.mp3Edit. Evo i boomp3 linka, ako neko ište.

Edited by crveni autobus

ladino ?

• Author

Nije, ali jeste romanski jezik.