bus Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 (edited) Neje. U severnoitalijanskim jezicima se jako često čuju glasovi kao ? i ?, a toga ovde ni za lek. Jug. :) Edited November 15, 2007 by crveni autobus
bus Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Uf. Ne znam gde bih poceo. Cujem na kraju da je grupa iz Hrvatske. A jezik... Pojma nemam. Da li se govori u Karibima ili na nekom ostrvu koje je nekad bilo necija kolonija?
Delija67 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Nisu Karibi, a drzava je bila kolonija. Sluzbeni jezik drzave je jezik kolonijalne sile, a ovaj govori oko polovine stanovnistva.Grupa je iz Srbije, a imaju clanove iz raznih krajeva sveta i pesme na nekoliko jezika
bus Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 (edited) Kontinentalna Afrika ili ostrvo? Indijski ili Atlantski okean?Zvuci kao neki kreol baziran na portugalskom. Dakle, kljucno pitanje je ostrvo u Atlentskom okeanu ili kontinentalna afrika. Msilim da čujem fala ("govori" ako jeste neki portugalski kreol). Nagađam. Samo nagađam. Edited November 18, 2007 by crveni autobus
sta dalje Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 (edited) suvise jednostavno zvuci al da ispalim: portugalski :huh:edit: tek sad videh crvenbusov editedit 2: moze da bude brazilska varijanta portugalskog npr Edited November 18, 2007 by sta dalje
bus Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Nije. Sad sam našao. Kriol - kreolski jezik Gvineje Bisau. Jeste baziran na portugalskom. Grupa je So Sabi.
bus Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Ako sam pogodio, evo novog zadatka u dva formata:Link do jezika
Delija67 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Nije. Sad sam našao. Kriol - kreolski jezik Gvineje Bisau. Jeste baziran na portugalskom. Grupa je So Sabi.Mi volimo vas, vi volite nas. So Sabi je tu za vas. Lepo vama, lepo nama.
Recommended Posts