Jump to content
IGNORED

Pogodi jezik

bus

Recommended Posts

Posted

Uf. Da nije pesma, lako bih ti rekao da li je ili nije. Ovako, da otvorim bidding s arapskim, pa da vidim gde cu da stignem.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bus

66

• djenka

24

• Ulven

20

• Delija67

18

Top Posters In This Topic

Posted

Ja biG se rado igrala, ali imam problema sa zvukom. :unsure:P.S. Lep primer interferencije za Busonju:

Tvoj red!
:)(Ti si na redu.)
Posted
Da nije pusto tursko?
Na snimku se ne čuju zaokrugljeni vokali, a čuje se uvularno H, tako da bih rekao da turski nije. Videćemo kad se javi Đ. da nije arapski.
Posted
Ja biG se rado igrala, ali imam problema sa zvukom. :unsure:P.S. Lep primer interferencije za Busonju: :)(Ti si na redu.)
Jesstvarnoviditimene s ovim "tvoj red". ...Kakvih problema imaš sa zvukom? Jesi li kliknula dva puta na zadatak? Treba da s epojavi zelena linija, onda znači da plejira. Bilo bi super kad bi se pridružila. !!
Posted
Bilo bi super kad bi se pridružila. !!
Trenutno uopste nemam zvuk (na racunaru). :unsure: Ali imam mnostvo ideja sta bih zadala. :wicked: :D
Posted

Neko vreme sam zauzet. Ko god ima neku ideju, nek postavlja.

Posted
Elem da, našao sad googlujući i reči ove pesme:U svakom slučaju, hvala, hvala, hvala :Hail: što si mi otkrio ovu pesmu i pevačicu. Evo njenog vebsajta.
Bas lepo zvuci. :heart:Ni ja nisam mogao da cujem nista na firefoksu, pa sam presao na operu.
Posted

imam obicni kucni, domaci telekomov adsl od 512ne mogu da cujem busa na oldinglis, ne mogu da cujem djenkine turke i sad nista od Bolekovog zadatkapovlacim se :(