January 10, 201114 yr Upitnik. Transfer. Neprijatnost. Samo za izdržljive najizdržljivije.T'ćeda je heroj. Izložiti se ovoj principijelnoj koaliciji Jeremića i Olivere. Leonida. Edited January 10, 201114 yr by Roger Sanchez
January 10, 201114 yr Upalim i Jeremić priča o tome kako zapad ne pokreće pitanje ljudskih prava u Saudijskoj Arabiji. Pa to je argument na nivou lošijih forumaša.
January 10, 201114 yr Upalim i Jeremić priča o tome kako zapad ne pokreće pitanje ljudskih prava u Saudijskoj Arabiji. Pa to je argument na nivou lošijih forumaša. Počni gledati na webu, kasnije, od početka. Na prazan želudac.Objektivno, ovo je ispod svakog nivoa. Razlog za to da BoTa približi stavove svoje cipele i Jeremićeve guzice.
January 10, 201114 yr jel to na rts ovom sajtu ili gde ? rado bih slušao malo Jeremića. da, mazohista sam.
January 10, 201114 yr jel to na rts ovom sajtu ili gde ? rado bih slušao malo Jeremića. da, mazohista sam.Ja sad gledam potok™. Ali bit će uskoro na webu okačena emisija. Tute.
January 16, 201114 yr Reklamiraju Svetsko prvenstvo u rukometu - "samo na RTS-u"...ako ga ima jos negde na kablovskoj to se ne racuna, kao ni internet. tako da je slogan na mestu. isto je i za npr LS. tako je svuda u svetu.
January 17, 201114 yr Ceca u najkalasturskijem mogucem izdanju peva na RTS-u u Bingu Suzana Mancic sa frizurom kao da su je macke unakazile Daj nek neka dobra dusa uhvati koji screenshot i ovekoveci ovaj nadvremenski prizor...1993
February 3, 201114 yr Da li neko gleda ovo što trenutno ide na RTS-u? Tomica Milosavljević sumira svoju karijeru ministra kod Antonele Rihe, a svi koji govore o njemu govore u superlativima. Sve je bilo skoro idealno. Bravo Tomice, svi te volimo.
February 8, 201114 yr Четврти јахач апокалипсеЈасни обриси коња и јахача зелене боје, баш као утваре у филму Истеривачи духова (Ghostbusters), пре него што нестану, подигну се изнад тла као да полећу.Они који не верују у крај света или у духове, нуде неколико рационалних објашњења за овај феномен
February 11, 201114 yr zna li neko da li RTSov prelazak na digitalno emitovanje podrazumeva i prelazak na 16:9?
February 11, 201114 yr zna li neko da li RTSov prelazak na digitalno emitovanje podrazumeva i prelazak na 16:9?Trebalo bi , mada kakav ce biti prelazak sve je u igri.Zabrljaćemo i to kao država kao i sve...