pacey defender Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 10 hours ago, kipo said: Као што је Мија Алексић упозоравао Славка Штимца у „Варљивом лету“ да су му то можда последњи дани у животу, тако се и у новом извештају о климатским променама наводи да су ово можда последње деценије живота на Земљи каквим га познајемо. Informer preneo isti tekst. U lepom drustvu je RTS. Bravo, zuti Bujke, bravo.
stoka Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) Svi su sad jedno, i blic naslovnim stranama i tekstovima sve više liči na alo, kurir ... Strašljivi, beskarakterni, polupismeni, tupavi tzv. novinari masovno ležu na rudu. Još samo da ovaj preuzme par lokalnih televizija, ekonomski uništi Danas, Nin, Vreme, i zaplaši sve koji bi se slobodno izražavali na internetu, i to bi bilo to, može onda da se ugasi svetlo ... Edited June 5, 2019 by stoka
Giggsy Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Bolji zivot je The Wire za ovo Kad pomislis da je to isti covek koji je 15ak god ranije uradio Vruc vetar
morgana Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Jel gledao neko prije par dana Oko sa prilogom o mogucem ozakonjenju eutanazije u Srbiji? Skandalozno lose obradjena tema, nisam mogla da vjerujem sta gledam.
Locust Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 5 hours ago, morgana said: Jel gledao neko prije par dana Oko sa prilogom o mogucem ozakonjenju eutanazije u Srbiji? Skandalozno lose obradjena tema, nisam mogla da vjerujem sta gledam. Uhvatio sam par minuta i stekao utisak da eutanaziju izjednačuju sa lapotom.
morgana Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 da da, a s druge strane, u prilogu na eng jeziku, zena koja zagovara ozakonjenje eutanazije jer je u njenoj 50 i nekoj pomalo bole prsljenovi, a tek starost sto moze da bude smor
kipo Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/zanimljivosti/3561911/sef-joj-dao-zadatak-odgovorila-sa-ok-i--dobila-otkaz.html Divna zavrsnica clanka, tako precizno i s mjerom
levi Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 jel mi se čini ili ovog Lajmeta ima više nego ikad na rts-u? jedno vreme kao da ga nije bilo
jorma shparga Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 dzaba lajmet, dok ne vrate ditari nema povratka kosova
stoka Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Nema tu leba dok ne angažuju Ritu Oru da čita vesti. I, naravno, samo nju da prikazuju, a iza nje da idu slajdovi sa vučićem kako otvara fabrike ...
James Marshall Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Što sam ja utripovao da oni uzimaju vijesti redakcije na albanskom RTCG? Baš me zanima kako li izgledaju te vijesti, neka neko ko zna albanski javi
Frank Pembleton Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Što sam ja utripovao da oni uzimaju vijesti redakcije na albanskom RTCG? Baš me zanima kako li izgledaju te vijesti, neka neko ko zna albanski javi [emoji38]Ma to je prepjev vesti TVMost, u istoj prostoriji ih sastavljaju.I obe redakcije su u BG. BTW, urednik je I jedan od komesara što je sad na Prva/O2.Inače dobra kinta od EU se uzima za taj Lajmet... ...shiit has hit the fan...
renne Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Meni ovo super, da pokažu kakav je krater na sred ulice
Recommended Posts