Giggsy Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 4 minutes ago, pantelia said: Mikija Krstovica u predstavi igra glumac po imenu Vanja Janketic, nije Caci. Nikad ga nigde vise nisam video. Na Imdb ima par uloga, ja ga se ne secam. Miki Krstovic, naravno, veliki car. I Butko :-) Da, da i Butkovic. Treba nam vise toga. Meni je uvek bilo zao sto nema vise nekih dokumentaraca, prepisa, intervjua, cega god sa tih snimanja filmova recimo. Verujem da bi bilo ludilo
stoka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 (edited) RTS emitovao kultni film "Tajvanska kanasta". Koliko mi je film bio glup kao klincu, sad mi se čini kao remek-delo srpske kinematografije ... Verovatno najbolja filmska uloga Borisa Komnenića, maestralne epizode Semke Sokolović-Bertok, Pere Božovića, Bogdana Diklića, Ratka Poliča, a ne treba zaboraviti ni sjajnu muziku Zokija Simjanovića (koji se čak pojavljuje u jednom kadru filma), kao i učešće članova benda EKV ... I, naravno, nezaobilazne mrdalice ... Edited February 27, 2019 by stoka
djeneralche Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Treba jebati majku onima koji uredjuju srpsku Wikipediju i dozvoljavaju da retardi kao on pisu po njoj.
Tihajeza Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Wiki je opštenarodno dobro. Ako nešto znaš, napišeš. Urednici vraćaju samo očigledne budalaštine, ali ne mogu znati sve o svemu.
James Marshall Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Šta je ovo, Kralj Petar neki omaž Serđu Leoneu od strane Ristovskog
Frank Pembleton Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 1 hour ago, James Marshall said: Šta je ovo, Kralj Petar neki omaž Serđu Leoneu od strane Ristovskog Znač muzika je cirkus!
ragasto Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Odgledao i ja. Izgleda da će sve serije pokušavati da budu "Senke nad Blkanom" (što generalno uopšte nije loše) pa će sve minuse maskirati kvalitetnom produkcijom. Glumci su loši ali su kostimi i scenografija super, scenario je loš ali imaš western momente na svakih par minuta, itd... Tihomir Arsić igra popa koji se sve vreme smeška, Pašić je ispod neubedljivog, Apis izgleda kao da je počistio kafanu pa uzjahao konja...možda će scene bitaka biti ok za gledanje.
DrIlic Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Nova S maznula rtsu prava za ekranizaciju Ćosićevih romana. Šta je još ostalo da im maznu?
pasha Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Je l se cerupanje i unistavanje RTS svesno radi iz poltiickih razloga?
hefaca Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 1 hour ago, DrIlic said: Nova S maznula rtsu prava za ekranizaciju Ćosićevih romana. Šta je još ostalo da im maznu? Pavic se ne da... Teksas jakna, karirana kosulja i to je sve sto mu treba
DrIlic Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 (edited) 2 hours ago, pasha said: Je l se cerupanje i unistavanje RTS svesno radi iz poltiickih razloga? Imam čudan osećaj da je od 2018 na RTSu ono beži i zgrabi šta stigneš. @hefaca pa ni RTS više neće Pavića. Imaju oni Bajića i Ristovskog po naredbi tamo. Ne znam šta bi on radio kod Šolaka... Edited March 11, 2019 by DrIlic
hefaca Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Bajic je na pinku, Ristovski je snimio jednu seriju (cini mi se solidnu), a Pavic se izgleda vraca u decembru, novom porodicnom serijom...
Recommended Posts