Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, pantelia said:

Mikija Krstovica u predstavi igra glumac po imenu Vanja Janketic, nije Caci.

Nikad ga nigde vise nisam video. Na Imdb ima par uloga, ja ga se ne secam.

Miki Krstovic, naravno, veliki car.

I Butko :-)

Da, da i Butkovic. Treba nam vise toga. Meni je uvek bilo zao sto nema vise nekih dokumentaraca, prepisa, intervjua, cega god sa tih snimanja filmova recimo. Verujem da bi bilo ludilo

Posted (edited)

RTS emitovao kultni film "Tajvanska kanasta". Koliko mi je film bio glup kao klincu, sad mi se čini kao remek-delo srpske kinematografije ... Verovatno najbolja filmska uloga Borisa Komnenića, maestralne epizode Semke Sokolović-Bertok, Pere Božovića, Bogdana Diklića, Ratka Poliča, a ne treba zaboraviti ni sjajnu muziku Zokija Simjanovića (koji se čak pojavljuje u jednom kadru filma), kao i učešće članova benda EKV ...

I, naravno, nezaobilazne mrdalice ...

Edited by stoka
  • 2 weeks later...
Posted

Treba jebati majku onima koji uredjuju srpsku Wikipediju i dozvoljavaju da retardi kao on pisu po njoj.

Posted

Wiki je opštenarodno dobro. Ako nešto znaš, napišeš. Urednici vraćaju samo očigledne budalaštine, ali ne mogu znati sve o svemu.

Posted

Šta je ovo, Kralj Petar neki omaž Serđu Leoneu od strane Ristovskog :lol:

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Šta je ovo, Kralj Petar neki omaž Serđu Leoneu od strane Ristovskog :lol:

Znač muzika je cirkus!

Posted

Kakvo neuklapanje bogtemazo :D

Posted

Odgledao i ja:ph34r:.

Izgleda da će sve serije pokušavati da budu "Senke nad Blkanom" (što generalno uopšte nije loše) pa će sve minuse maskirati kvalitetnom produkcijom. Glumci su loši ali su kostimi i scenografija super, scenario je loš ali imaš western momente na svakih par minuta, itd...

Tihomir Arsić igra popa koji se sve vreme smeška, Pašić je ispod neubedljivog, Apis izgleda kao da je počistio kafanu pa uzjahao konja...možda će scene bitaka biti ok za gledanje.

Posted

Nova S maznula rtsu prava za ekranizaciju Ćosićevih romana. Šta je još ostalo da im maznu?

Posted

Je l se cerupanje i unistavanje RTS svesno radi iz poltiickih razloga?

Posted
1 hour ago, DrIlic said:

Nova S maznula rtsu prava za ekranizaciju Ćosićevih romana. Šta je još ostalo da im maznu?

Pavic se ne da...

Teksas jakna, karirana kosulja i to je sve sto mu treba

Posted (edited)
2 hours ago, pasha said:

Je l se cerupanje i unistavanje RTS svesno radi iz poltiickih razloga?

Imam čudan osećaj da je od 2018 na RTSu ono beži i zgrabi šta stigneš.

@hefaca pa ni RTS više neće Pavića. Imaju oni Bajića i Ristovskog po naredbi tamo. Ne znam šta bi on radio kod Šolaka... 

Edited by DrIlic
Posted

Bajic je na pinku, Ristovski je snimio jednu seriju (cini mi se solidnu), a Pavic se izgleda vraca u decembru, novom porodicnom serijom...