nisam ja Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Ima dalida na trojci. Biopic ko biopic, samo što je njen bio baš za film.
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 14 minutes ago, stoka said: A večeras digitalizovana Nacionalna klasa ... tnx to bi moglo da se ispoštuje
Frank Pembleton Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 23 hours ago, ToniAdams said: "РТС Планета користи најнапреднији HTML5 софтверски језик који се може користити на пет уређаја." A inače su napravili neviđeno sranje sa aplikacijom. Nema za Android TV i nema opciju cast da sa npr telefona na tv...
Sludge Factory Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Carevi, pustili reklame tokom Nacionalne klase, a nisu na vreme pauzirali film pa su pojeli dobar deo scene i to one iz koje fali deo u svim kopijama koje decenijama kruze po televizijama i raznim izdanjima, deo koji treba da je vracen sad u ovu restauriranu verziju (kad Mile kaze da ne zna da vozi kod Zilijena u garazi).
Fakundo Sava Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Tačno,baš se iznevirao pre neki dan ,hteo da slušam 202 preko boxa,kada odem preko browsera prebaci me na google play a tamo aplikaciju ne mogu da instaliram jer ne podržava uređaj Opasno izgledaju ovi umiveni filmovi,danas bio Barka a malopre Flojd
Sludge Factory Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Koji sam ja kreten, nisu iskeli scenu tj. ne tu, i ne mnogo
jorma shparga Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 odose i zuti bujke i providni nesa izgleda...a govna koja dolaze ce uciniti da ih se secamo sa nostalgijom i to zescom
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 15 minutes ago, jorma shparga said: odose i zuti bujke i providni nesa izgleda...a govna koja dolaze ce uciniti da ih se secamo sa nostalgijom i to zescom e?
jorma shparga Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 realno dugo su i odolevali da se otisnu u radikalske talase
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 znači oteralo ga u penziju nego da vidimo ko su kandidati 1. karadžić 2. vuletić 3. krlo ...
jorma shparga Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 pa ako je tacno da barbulovic menja stefanovica treba pustiti masti na volju ko ce bujketa da zameni
Frank Pembleton Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Ovaaaj, oni su ovaj sada "socijalni program " i napravili po "slici svojoj" tako da.... E sad Bujke se izgleda predomislio oko tog odlsaka, pa je na nekom UO preskocena ta tacka dnevnog reda. Pa je Bujke njistao da ga Vuletic mrzi ovo ono E sad novi UO je u utorak...
Recommended Posts