gospa buba Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 kakav je to radio? neki info za naa bez ushi?sent from bubamoto
renne Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Just now, gospa buba said: kakav je to radio? neki info za naa bez ushi? sent from bubamoto https://rtsplaneta.rs/
kipo Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Sve rts radio stanice od sada samo kroz rts planetu, a to zadovoljstvo ce korisnici van Srbije morati placati
gospa buba Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 dada. bash rvati hteli da se indoktrinishu. i kineza milioni.glupi debili. jel mozemo da im kenjamo za to negde? sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 24 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma bre radio koji grča i muči se ti ga "zaključaš" ...To su veliki menađeri, znalci... ...shiit has hit the fan.... zato će da otvore kafić u holu radio beograda sa internetom
kipo Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Pardon, svi strimovi svih stanica. Pa 202 sigurno ima dosta korisnika vabi, bunice se valjda.
Frank Pembleton Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Znači skinuli su ga sa TuneIn , debili. Servis na kome sportske američke stanice kao ESPN daju besplatno slušanje, sem nekih baš ekskluziva....
Jozef K. Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Kreteni. Meni je logično da želiš da te čuju, da te citiraju...Da li rade još uvek kratki talasi :-)
James Marshall Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 pa dobro, koliko im je stalo da se čuju vani govori i ono ubistvo Međunarodnog radija Srbija
gospa buba Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Kreteni. Meni je logično da želiš da te čuju, da te citiraju...Da li rade još uvek kratki talasi :-)meni je logichno da narod koji toliko sere o svojoj kulturi tradiciji i povijesti, ukine vec ogranichen resurs korisnicima koji su mu ciljna grupa, makar za srbovanje.i jednog dana kad zaratimo, nece niko doci. a na cnn ce im reci razidjitese gradjanini nema ovde nishta zavas sent from bubamoto
Jozef K. Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 meni je logichno da narod koji toliko sere o svojoj kulturi tradiciji i povijesti, ukine vec ogranichen resurs korisnicima koji su mu ciljna grupa, makar za srbovanje.i jednog dana kad zaratimo, nece niko doci. a na cnn ce im reci razidjitese gradjanini nema ovde nishta zavas sent from bubamotoA da li će dodatno da naplaćuju onu emisiju u osam na radio Beograd 1 za naše radnike u inostranstvu. Tu leže novci.
Jozef K. Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 To. Ni najvažniji sportski događaj nije mogao da pomeri tu emisiju.
gospa buba Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 pa ne dajte pare braco i sestre.sadje sve na vama sent from bubamoto
Recommended Posts