March 10, 20187 yr On 10. 3. 2018. at 13:04, gospa buba said: kakav je to radio? neki info za naa bez ushi? sent from bubamoto https://rtsplaneta.rs/
March 10, 20187 yr Sve rts radio stanice od sada samo kroz rts planetu, a to zadovoljstvo ce korisnici van Srbije morati placati
March 10, 20187 yr dada. bash rvati hteli da se indoktrinishu. i kineza milioni.glupi debili. jel mozemo da im kenjamo za to negde? sent from bubamoto
March 10, 20187 yr On 10. 3. 2018. at 12:47, Frank Pembleton said: Ma bre radio koji grča i muči se ti ga "zaključaš" ...To su veliki menađeri, znalci... ...shiit has hit the fan.... zato će da otvore kafić u holu radio beograda sa internetom
March 10, 20187 yr Pardon, svi strimovi svih stanica. Pa 202 sigurno ima dosta korisnika vabi, bunice se valjda.
March 10, 20187 yr Znači skinuli su ga sa TuneIn , debili. Servis na kome sportske američke stanice kao ESPN daju besplatno slušanje, sem nekih baš ekskluziva....
March 10, 20187 yr Kreteni. Meni je logično da želiš da te čuju, da te citiraju...Da li rade još uvek kratki talasi :-)
March 10, 20187 yr pa dobro, koliko im je stalo da se čuju vani govori i ono ubistvo Međunarodnog radija Srbija
March 10, 20187 yr On 10. 3. 2018. at 13:53, Jozef K. said: Kreteni. Meni je logično da želiš da te čuju, da te citiraju...Da li rade još uvek kratki talasi :-)meni je logichno da narod koji toliko sere o svojoj kulturi tradiciji i povijesti, ukine vec ogranichen resurs korisnicima koji su mu ciljna grupa, makar za srbovanje.i jednog dana kad zaratimo, nece niko doci. a na cnn ce im reci razidjitese gradjanini nema ovde nishta zavas sent from bubamoto
March 10, 20187 yr On 10. 3. 2018. at 14:02, gospa buba said: meni je logichno da narod koji toliko sere o svojoj kulturi tradiciji i povijesti, ukine vec ogranichen resurs korisnicima koji su mu ciljna grupa, makar za srbovanje.i jednog dana kad zaratimo, nece niko doci. a na cnn ce im reci razidjitese gradjanini nema ovde nishta zavas sent from bubamotoA da li će dodatno da naplaćuju onu emisiju u osam na radio Beograd 1 za naše radnike u inostranstvu. Tu leže novci.