February 1, 20187 yr 2 hours ago, renne said: https://rtsplaneta.rs/ Imaju i "Leptiricu" i ""Koncert za ludi mladi svet"! Totalno ludilo ... BTW, pun pogodak je što je MTS u Osnovni paket digitalne televizije ubacio i paket RTS-ovih kanala (Trezor, Kolo, Drama, Muzika ...) kada čovek želi da da se relaksira od komercijalnih i šund gluposti, samo se prebaci na ove kanale i uživa ... Edited February 1, 20187 yr by stoka
February 2, 20187 yr 23 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Au, Renne... Imaš piće, dva, tri za ovo! Hvala! pa 'de to pivo
February 9, 20187 yr Pokusaj YT ili Dailymotion, ako nema tu mislim da je mala verovatnoća da ima na Planeti.
February 11, 20187 yr Dokumentarni film o dervišima u skopskoj mahali i Prizrenu, iz vremena SFRJ. Edited February 11, 20187 yr by halloween
February 17, 20187 yr RTS je povodom 60 godina izbacio seriju nekih namenskih klipova koje povremeno emituje na televiziji ili ih postavlja na vebsajt. Ima tu interesantnih, dopadljivih i dovitljivih, ali pronađu se i neki banalni, pa i neukusni, ali ovaj ubedljivo vodi: Šta treba da znači naslov klipa "Zločin i kazna"? Da je 11. septembar 2001. godine kazna za bombardovanje Srbije? Ovo ipak ne doliči javnom medijskom servisu ... Edited February 17, 20187 yr by stoka
February 17, 20187 yr 31 minutes ago, hefaca said: Ko ga je nazvao zlocin i kazna? Ja ne videh na tvu da ijedan klip ima naslov RTS Uzbudljivih 60 - Zvanični kanal
February 17, 20187 yr 1 hour ago, hefaca said: Ko ga je nazvao zlocin i kazna? Ja ne videh na tvu da ijedan klip ima naslov Tako je naslovljen na zvaničnom RTS kanalu na Jutjubu gde je klip postavljen ...
February 18, 20187 yr Lana i Aldo kod Žike Oni postoje još uvek?!? Edited February 18, 20187 yr by Đipalo Junuz
February 24, 20187 yr Upravo u slagalici oštetiše jednog takmičara.U posolednjoj asocijaciji dao je odgovor Antonie Pusić za konačno i nisu mu priznali odgovor . Kasnije je rekao Rambo Amadeus što je bio tačan odgovor.Da su mu priznali prvog puta mislim da bi otišao u finale.Prava blamaža.