Кристофер Лумумбо Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 brzo na rts da se svi skandalizujemo na to sto ljudi psuju. to sto glupava plavusa u prajm tajmu iz nedelje u nedelju banalizuje svaku ozbiljnu temu na drzavnoj televiziji, to nikom nista. mars bre!
koksy Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ma Panovic mi je poprilicno pogubljen. Cas orao, cas rostilj na terasi vo vremja bombardovanja.Ljilja deluje najskoncentrisanije.
Кристофер Лумумбо Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 (edited) pedja d boj objasnio na kraju.a sada, dragi gledaoci, jubilarni 700. put uzastopno pocinjemo vesti recima "predsednik srbije boris tadic". Edited May 28, 2010 by kojot
Далибор Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 (edited) Pozeleo sam danas da postanem rudar koliko puta su pustili Tadica sa rudarima u Boruznaci vesti i dnevnici u poslednje vreme su definitivno ne manje jednostrani nego za vreme Slobe... Edited May 28, 2010 by Далибор М.
Frank Pembleton Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) Panovic je (iako se suzdrzavao) lepo prckao plavusu koja se ocigledno vratila sa botox tretmana... Edited May 29, 2010 by veljaGB
kud u maglu Simoviću Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 "Traži se" generalni direktor RTS-anazalost nije poternica :( pre koji mesec licitiralo se s raznoraznim kandidatima, Bujosevic, Kosanovci-Podunavac, T. Vidojevic. Mada uslovi konkursa kao da su pisani za (jos jedan mandat) A.Tijanic-a
pacey defender Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mada uslovi konkursa kao da su pisani za (jos jedan mandat) A.Tijanic-aSSS? :D
Milosh76 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 SSS? :DU oglasu koji je objavila "Politika" od kandidata se zahteva da ima državljanstvo Republike Srbije. Visoka stručna sprema nije bavezna ukoliko se radi o istaknutom novinaru, medijskom stručnjaku, odnosno menadžeru koji se dokazao izuzetnim rezultatima rada u radio-televizijskim kućama od nacionalnog značaja.
yolo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 pa, voleli tijanica ili ne, to sa VSS je ordinarna dogma. zasto bi to za vrhunske menadzere moralo da bude pravilo kad je prakticno iskustvo mnogo bitnije i od skole i od znanja sa letecih kurseva (sem sto se ocito nova vremena nose drugacije referentne okvire - mislim da aktuelnu pomamu oko MBA). moj tast je bio u top 3 menadzmentu jedne od 3 najvece svetske naftne kompanije iako je bio SSS - radio je na relaciji NYC-hamburg. govorimo o 70-tim i 80-tim, niko ga nikada nije pitao za diplomu.
pacey defender Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 (edited) pa, voleli tijanica ili ne, to sa VSS je ordinarna dogma. zasto bi to za vrhunske menadzere moralo da bude pravilo kad je prakticno iskustvo mnogo bitnije i od skole i od znanja sa letecih kurseva (sem sto se ocito nova vremena nose drugacije referentne okvire - mislim da aktuelnu pomamu oko MBA). moj tast je bio u top 3 menadzmentu jedne od 3 najvece svetske naftne kompanije iako je bio SSS - radio je na relaciji NYC-hamburg. govorimo o 70-tim i 80-tim, niko ga nikada nije pitao za diplomu.pa čekaj sad. kada se pokuša napraviti paralela izmedju b92 i rts, uvek nepogrešivo potegneš argument da rts nije klasična komercijalna kuća i da za nju važe (odnosno, moraju važiti) drugačija pravila. sad kada nekome padne na pamet da napomene da bi, eto, bilo dobro da direktor javnog servisa ima završen fakultet, ti vraćaš priču na menadžerske sposobnosti i ostale tržištarije.specijalna pravila za javni servis, da ili ne? Edited May 31, 2010 by pacey defender
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 umesto ovogahttp://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/718582/%D0%94%D0%B0++%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B0+%D0%9D%D0%B5.htmlrts je pustio film mrtav ladan. mogu samo da zamislim zbog cega je emisija otkazana
Recommended Posts