February 3, 20178 yr Postoji li razlog zasto umetnicko klizanje ima prednost u odnosu na rukometno svetsko prvenstvo? Zasto ne bi imalo?
February 3, 20178 yr Zato sto je Srbija zemlja sa rukometnom tradicijom i nije zemlja s tradicijom umetnickog klizanja.
February 3, 20178 yr I onda se prikazivanjem klizanja ukupno 8 dana godisnje po sat-dva urusava tradicija zemlje Srbije? Edited February 3, 20178 yr by I*m with the pilots
February 3, 20178 yr Zato sto je Srbija zemlja sa rukometnom tradicijom i nije zemlja s tradicijom umetnickog klizanja. tradicija je glupa jer su na klizanju sve neke dobre ženske u gaćama i haljecima a na rukometu zdepasti kepeci stubastih nogu u šorcevima
February 3, 20178 yr ja ne znam da je ikad bilo da se nije prenosilo klizanje to je za nas shto ne gledamo rukomete, da nam uchine. demokratija -_-
February 4, 20178 yr Da se vratimo na ovo ko zna koje RTS-ovo čepljenje vlastima u zabavnom programu (bilo je i onih pitanja o Vučiću u Poteri i ko zna čega još sve ne). Edited February 4, 20178 yr by vememah
February 4, 20178 yr možda je jednakokrako pravougli. Jurih jednakokraki u pitanju ali nisam uspeo za onih 10ak sekundi. Pogledacu kad okace celu emisiju
February 4, 20178 yr nije bilo. gledo sam ja sad odloženo. teo da gledam milicu. urnisala onog mučenika na kraju. mada je bio opak criple fight u slovima, brojevima i skočku.
February 17, 20178 yr na šta liči reporterka rts-a sa ovog sabora naprednjaka u sava centru.kakva frizura,haljina.pa jel gledaju kako izgledaju sa ovih bbc-ja,cnn-ova i sl.ova kao vila raviojla.