I*m with the pilots Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Postoji li razlog zasto umetnicko klizanje ima prednost u odnosu na rukometno svetsko prvenstvo? Zasto ne bi imalo?
Malvo Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Zato sto je Srbija zemlja sa rukometnom tradicijom i nije zemlja s tradicijom umetnickog klizanja.
I*m with the pilots Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) I onda se prikazivanjem klizanja ukupno 8 dana godisnje po sat-dva urusava tradicija zemlje Srbije? Edited February 3, 2017 by I*m with the pilots
Hella Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Zato sto je Srbija zemlja sa rukometnom tradicijom i nije zemlja s tradicijom umetnickog klizanja. tradicija je glupa jer su na klizanju sve neke dobre ženske u gaćama i haljecima a na rukometu zdepasti kepeci stubastih nogu u šorcevima
gospa buba Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 ja ne znam da je ikad bilo da se nije prenosilo klizanje to je za nas shto ne gledamo rukomete, da nam uchine. demokratija -_-
Strahan Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 slagalica, igra ko zna - u kom sportu se proslavio slavisa kokeza?
hefaca Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 A tek asocijacije na sta im sad lice... Tipa kolona A veliko Konacno Lice
hefaca Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ugao izmedju katete i hipotenuze u pravouglom trouglu je? Slagalica: 45 stepeni
vememah Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) Da se vratimo na ovo ko zna koje RTS-ovo čepljenje vlastima u zabavnom programu (bilo je i onih pitanja o Vučiću u Poteri i ko zna čega još sve ne). Edited February 4, 2017 by vememah
James Marshall Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Pa znalo se da će se to desiti, kad Slagalica ima jači šer od čuvenih KZŠ
hefaca Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 možda je jednakokrako pravougli. Jurih jednakokraki u pitanju ali nisam uspeo za onih 10ak sekundi. Pogledacu kad okace celu emisiju
nisam ja Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 nije bilo. gledo sam ja sad odloženo. teo da gledam milicu. urnisala onog mučenika na kraju. mada je bio opak criple fight u slovima, brojevima i skočku.
bradilko Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 na šta liči reporterka rts-a sa ovog sabora naprednjaka u sava centru.kakva frizura,haljina.pa jel gledaju kako izgledaju sa ovih bbc-ja,cnn-ova i sl.ova kao vila raviojla.
Recommended Posts